שוקולד מריר, עוגת פטל והמוס שוקולד-ג'ינג'ר שלה
גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו מוס שוקולד מריר עם רסק פטל, שוקולד מריר שכבות ועוגת מוס ביצה, ו שוקולד מריר ועוגת מוס קפה לבן (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים אפונה קפואה 50 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שוקולד מריר, 64% קקאו, ולרונה מנג'ארי 76 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שוקולד מריר, 64% תוכן קקאו, ולרונה Manjari 3 שרימפס וורידים שוקולד מריר, 70% קקאו Valrhona דה couverture, לקישוט 3 larges קרום פאי פירורים (קיבלר) 1 גיליון גיליון ג'לטין x 1 אוראו ממולאים כפולים שורש זנגביל מגורד דק 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (מינוס 1 כפות) קרם כבד קר 2 חתיכות טופי הית' בר שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (מינוס 2 כפית) חלב 3 שרימפס וורידים פטל טרי 43 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סוכר קונדיטור 1 2 כפיות אבקת שום קקאו לא ממותק, (Scharffen ברגן) 3 שרימפס וורידים קקאו לא ממותק, לפזר