קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד מריר פירור

שוקולד מריר פירור
שוקולד מריר פירור עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פירורי שוקולד® nestle® toll house®, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. נסו שוקולד פאדג'פירורים, שוקולד פטל פירור ברים, ו שוקולד דובדבן פירורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 13 x 9 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים חמאה בקערת מיקסר גדולה עד שמנת. הכה בקמח, סוכר ומלח עד מתפורר. עם אצבעות מקורנות, לחץ על תערובת 2 כוסות פירור על החלק התחתון של תבנית אפייה מוכנה; מילואים הנותרים תערובת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
שלב 1 מולים כוס חלב מרוכז ממותק בסיר קטן, כבד חובה. חם על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה. מערבבים תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
תמצית ונילתמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מורחים על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
מערבבים אגוזים ונותר 2/3 כוס מולים לתערובת פירור שמורה; מפזרים על מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אגוזיםאגוזים
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
8
חתוך לסורגים.