שוקולד מריר פירור
שוקולד מריר פירור עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פירורי שוקולד® nestle® toll house®, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. נסו שוקולד פאדג'פירורים, שוקולד פטל פירור ברים, ו שוקולד דובדבן פירורים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 13 x 9 אינץ תבנית אפייה.
מקציפים חמאה בקערת מיקסר גדולה עד שמנת. הכה בקמח, סוכר ומלח עד מתפורר. עם אצבעות מקורנות, לחץ על תערובת 2 כוסות פירור על החלק התחתון של תבנית אפייה מוכנה; מילואים הנותרים תערובת.
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
שלב 1 מולים כוס חלב מרוכז ממותק בסיר קטן, כבד חובה. חם על אש נמוכה, ערבוב עד חלקה. מערבבים תמצית וניל.
מערבבים אגוזים ונותר 2/3 כוס מולים לתערובת פירור שמורה; מפזרים על מילוי שוקולד.
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב במחבת על מתלה תיל.