קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

שוקולד מריר-קרם ברולה דובדבן

שוקולד מריר-קרם ברולה דובדבן
שוקולד מריר-דובדבן קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קקאו מריר שוקולד צ'יפס אפייה, קירש, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד מריר, קרם ברולה שוקולד מריר, ו קרם ברולה שוקולד מריר עם סוכר וניל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. בסיר כבד קטן, מבשלים ומערבבים 1/2 כוס של חצי וחצי ו Ghirardelli® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה על אש נמוכה רק עד שוקולד נמס. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1 1/4 כוסות חצי חצי. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
תנורתנור
2
הסר מהחום.
3
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר 1/3 כוס, קירש או וניל, ומלח רק עד בשילוב. לאט לאט לטאטא תערובת שוקולד חם לתוך תערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קירשהקירשה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מניחים שישה 5-6-אונקיה מטאטאים הוכחה ramekins בתבנית אפייה מלבנית 3 ליטר. מחלקים דובדבנים ותערובת השוקולד באופן שווה בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
מניחים צלחת אפייה על מדף תנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
יוצקים מספיק מים רותחים לתבנית אפייה כדי להגיע חצי עד הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד שהתערובת נקבעת (המרכזים ירעדו מעט). בזהירות להסיר ramekins מן המים; מגניב על מתלה חוט במשך 30 דקות. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
תן פודינג לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
9
מפזרים צמרות של פודינג עם 2 כפות סוכר. באמצעות מבער בישול, לחמם עד שהסוכר נמס. (או, אם אין לך לפיד, לטגן 3 עד 4 סנטימטרים מהחום במשך 4 עד 5 דקות או רק עד שהסוכר מתחיל להמיס; לצפות בזהירות כך שהסוכר לא לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
10
מגישים באופן מיידי. אם תרצה, למעלה עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת