שוקולד מריר-קרם ברולה דובדבן
שוקולד מריר-דובדבן קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קקאו מריר שוקולד צ'יפס אפייה, קירש, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד מריר, קרם ברולה שוקולד מריר, ו קרם ברולה שוקולד מריר עם סוכר וניל.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. בסיר כבד קטן, מבשלים ומערבבים 1/2 כוס של חצי וחצי ו Ghirardelli® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה על אש נמוכה רק עד שוקולד נמס. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1 1/4 כוסות חצי חצי. להביא לרתיחה.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר 1/3 כוס, קירש או וניל, ומלח רק עד בשילוב. לאט לאט לטאטא תערובת שוקולד חם לתוך תערובת ביצים.
מניחים שישה 5-6-אונקיה מטאטאים הוכחה ramekins בתבנית אפייה מלבנית 3 ליטר. מחלקים דובדבנים ותערובת השוקולד באופן שווה בין ramekins.
מניחים צלחת אפייה על מדף תנור.
יוצקים מספיק מים רותחים לתבנית אפייה כדי להגיע חצי עד הצדדים של ramekins.
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד שהתערובת נקבעת (המרכזים ירעדו מעט). בזהירות להסיר ramekins מן המים; מגניב על מתלה חוט במשך 30 דקות. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות או עד 24 שעות.
תן פודינג לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מפזרים צמרות של פודינג עם 2 כפות סוכר. באמצעות מבער בישול, לחמם עד שהסוכר נמס. (או, אם אין לך לפיד, לטגן 3 עד 4 סנטימטרים מהחום במשך 4 עד 5 דקות או רק עד שהסוכר מתחיל להמיס; לצפות בזהירות כך שהסוכר לא לשרוף).
מגישים באופן מיידי. אם תרצה, למעלה עם מנה של קצפת.