קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד פטל מקרונים צרפתיים

שוקולד פטל מקרונים צרפתיים
שוקולד פטל מקרונים צרפתיים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. גשו לסופר וקנו תמצית פטל, צבע מזון ורוד, ממתקים סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקרונים צרפתיים עם פטל-רוז חמאה, עוגיות שוקולד ופטל, ו עוגיות שוקולד צרפתי / Macarons (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Pulse שקדים עם 1/2 כוס סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. לנפות בגביע הנותרים ממתקים סוכר, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הוסף סוכר מגורען, קצת בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
5
מוסיפים טיפות של צבע מאכל כדי להגיע לגוון הרצוי ומערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב שווה. מערבבים תערובת שקדים לתוך מרנג עם מרית גומי עד משולב לחלוטין. (מרנג יהיה deflate.)
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
הבלילה כפית לתוך שקית, לחיצה על אוויר עודף, לגזור 1 בפינה של שקית ניילון כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ'. טוויסט תיק בתקיפות ממש מעל הבלילה, ואז צינור הגיע לשיא של בלילה (בגודל של נשיקת שוקולד) על גיליונות מרופדים על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
תנו לעוגיות לעמוד, חשופות, בטמפרטורת החדר עד שהצמרות כבר לא דביקות וצורות קרום קלות, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
בינתיים, לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור לחמם מראש עד 300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד פריך וקצוות הם רק קצת כהה יותר, 20 עד 25 דקות. מגניב לחלוטין על סדינים על מדפים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
ממיסים שוקולד עם שמנת בקערת מתכת המוגדרת על מחבת של מים רותחים בקושי או בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב עד חלקה. (קערה לא צריך לגעת במים.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר קערה מחום, ולאחר מכן להוסיף חמאה ותמצית פטל, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית פטלתמצית פטל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין מעובה מעט.
1
בזהירות לקלף עוגיות קלף (הם יהיו שבירים). כריך שכבה דקה של גנאש (כ 1/2 כפית) בין הצדדים השטוחים של עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1
עוגיות מקרון מלאות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.