שוקולד פטל מקרונים צרפתיים
שוקולד פטל מקרונים צרפתיים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. גשו לסופר וקנו תמצית פטל, צבע מזון ורוד, ממתקים סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקרונים צרפתיים עם פטל-רוז חמאה, עוגיות שוקולד ופטל, ו עוגיות שוקולד צרפתי / Macarons (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
Pulse שקדים עם 1/2 כוס סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. לנפות בגביע הנותרים ממתקים סוכר, ערבוב לשלב.
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
הוסף סוכר מגורען, קצת בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מוסיפים טיפות של צבע מאכל כדי להגיע לגוון הרצוי ומערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב שווה. מערבבים תערובת שקדים לתוך מרנג עם מרית גומי עד משולב לחלוטין. (מרנג יהיה deflate.)
הבלילה כפית לתוך שקית, לחיצה על אוויר עודף, לגזור 1 בפינה של שקית ניילון כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ'. טוויסט תיק בתקיפות ממש מעל הבלילה, ואז צינור הגיע לשיא של בלילה (בגודל של נשיקת שוקולד) על גיליונות מרופדים על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה.
תנו לעוגיות לעמוד, חשופות, בטמפרטורת החדר עד שהצמרות כבר לא דביקות וצורות קרום קלות, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור לחמם מראש עד 300 ° F.
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד פריך וקצוות הם רק קצת כהה יותר, 20 עד 25 דקות. מגניב לחלוטין על סדינים על מדפים, כ -30 דקות.
ממיסים שוקולד עם שמנת בקערת מתכת המוגדרת על מחבת של מים רותחים בקושי או בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב עד חלקה. (קערה לא צריך לגעת במים.)
הסר קערה מחום, ולאחר מכן להוסיף חמאה ותמצית פטל, ערבוב עד החמאה נמסה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין מעובה מעט.
בזהירות לקלף עוגיות קלף (הם יהיו שבירים). כריך שכבה דקה של גנאש (כ 1/2 כפית) בין הצדדים השטוחים של עוגיות.
עוגיות מקרון מלאות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.