שוקולד צ'יפס הולנדי בייבי
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ביצים, ציפוי מוקצף, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת שוקולד צ'יפס הולנדי בייבי, שוקולד צ'יפ דלעת קינמון רול הולנדי בייבי, ו תינוק שוקולד הולנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' בתנור 450 במשך 15 דקות.
שלב הראשון 5 מרכיבים, ערבוב עם מקצף עד חלקה. ממיסים 1 כף חמאה במחבת מחוממת מראש עד השחמה, מתערבל למחבת מעיל שווה.
מוסיפים את הבלילה; מפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד נפוח השחמה.
חותכים חצאי בננה במחצית לרוחב. ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף בננות; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
להוסיף ליקר; מבשלים 1 דקה.
מגישים עם התינוק ההולנדי; העליון עם ציפוי מוקצף.