שוקולד צ'יפס טעים
מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. לכו לחנות ואספו תמצית ונילן, שיבולת שועל לבישול מהיר, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 8%, המנה הזו בלתי אפשרית. מתכונים דומים: שוקולד טעים, חמוציות שיבולת שועל טעים, ו טעים חמוציות קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית שמנת יחד את החמאה, סוכר הקונדיטורים והווניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים את הקמח והסודה לשתייה; מערבבים לתערובת המוקרמת.
מערבבים פנימה את שיבולת השועל המהירה והשוקולד צ ' יפס.
מרדדים את הבצק לכדורים בגודל אגוז.
הניחו כדורים במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דף עוגיות לא משומן ולחצו כדי לשטח מעט בעזרת מזלג.
אופים 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהקצוות מזהיבים.
מוציאים מגיליונות העוגיות כדי להתקרר על מדפי תיל.