קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 30 דק.
מנות14
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד קפוא-מנטה Bùche de Noël

שוקולד קפוא-מנטה Bùche de Noël
שוקולד-מנטה קפוא Bùche de Noël עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-30 דקות. אם יש לך מקלות ממתקים, עלי לימון, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד בורשה דה נואל, שוקולד Buche De Noel, ו שוקולד-שקדים Bûche de Noël (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שוקולד במיקרוגל בינוני-בטוח קערה. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
יוצקים קרם על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
3
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. Rewarm, חשוף, במיקרוגל במרווחים של 15 שניות לטאטא לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מקציףמקציף
1
מערבבים שוקולד בסיר קטן על אש נמוכה עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. באמצעות מברשת מאפה, מברשת שוקולד על החלק התחתון (בצד veined) של עלה 1 מעיל לחלוטין (לא מאפשרים שוקולד לטפטף על קצה העלה).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
מניחים עלה, צד שוקולד למעלה, על נייר כסף קטן מצופה אפייה. חזור עם עלים שנותרו. צינה, חשופה, עד ציפוי שוקולד קר ומוצק, לפחות 1 שעה. עבודה עם עלה 1 בכל פעם, בזהירות לקלף עלה ירוק משוקולד. להחזיר עלה שוקולד לאותו גיליון; להשליך עלה ירוק. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת שקדיםקליפת שקדים
שוקולדשוקולד
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 375°f. קו 15 x 10 x 1 אינץ ' אפייה גיליון עם קלף. נייר מעיל עם ספריי nonstick ואבק עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לנפות 1/2 כוס סוכר, קמח עוגה, 1/4 כוס קקאו, אבקת אפייה, ומלח לקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה בקערה גדולה עד עבה. הכה בשמן, 2 כפות מים, וניל. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, להכות רק עד מעורבב. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לכתובתסוכר 1/2 כוס, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח עוגהקמח עוגה
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מורחים את הבלילה באופן שווה על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עוגה עד נפוח ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 12 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 10 דקות. לנפות שכבת אור של קקאו על מגבת מטבח חלקה גדולה (לא בד טרי).
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
5
תחתוך מסביב לצדדים. להפוך את העוגה על מגבת מוכנה, עוזב 3 אינץ ' גבול בד על 1 צד ארוך. לקלף קלף. החל בצד ארוך עם גבול בד ושימוש בד כסיוע, לגלגל את העוגה במגבת (מגבת יהיה מגולגל בפנים).
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים עוגה, צד התפר למטה, על משטח העבודה; מגניב לחלוטין.
7
גלידת מיקרוגל במרווחים של 10 שניות עד שהתרככה בקושי. פרוש עוגה על משטח עבודה אבל להשאיר על בד. גלידת מנה מעל עוגה בכפית מלאה. בעדינות להפיץ גלידה לתוך שכבה אפילו, משאיר 1 אינץ גבול רגיל בצד ארוך מול גבול בד.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
8
מפזרים גלידה עם ממתקים מרוסקים. שימוש בד כסיוע והחל בגבול בד, לגלגל את העוגה, מצרפת גלידה בעוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ממתקיםממתקים
גלולגלול
9
מניחים עוגה, צד התפר למטה, על מגש ארוך; מכסים בניילון נצמד. הקפא עוגה לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה גדולה לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
חותכים את 1/8 עוגה בזווית בקצה 1. לחץ על חלק cutoff למרכז של צד 1 של יומן, לחתוך צד ב.
3
מורחים מרנג בכל רחבי העליון, צדדים, וקצוות של עוגה. באמצעות מזלג, לעשות חריצים ארוכים מרנג לאורך העוגה למטה במעגלים על הקצוות כדי לדמות קליפת עץ. להקפיא עוגה עד מקצפת הוא קר ומוצק, לפחות 3 שעות. באמצעות לפיד, מרנג חום במקומות אקראיים. תחזיר את העוגה למקפיא. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
4
מקשטים עוגה עם עלי שוקולד, גבעולי נענע טריים וקני סוכריות קטנים.
מרכיבים שתצטרך
קנדי קייןקנדי קיין
מנטה טרייהמנטה טרייה
שוקולדשוקולד
5
חותכים לרוחב עוגה לפרוסות 1 אינץ ' רחב.
6
טפטוף עם רוטב שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץשוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה14ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכריות קטנות מקלותסוכריות קטנות מקלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר5largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה4largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה2pintsגלידה בטעם מנטהגלידה בטעם מנטה10עלים טריים קמליה או עלי לימון, ניגב נקי עם מטלית לחהעלים טריים קמליה או עלי לימון, ניגב נקי עם מטלית לחה1sprigמנטה טרייהמנטה טרייה0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב