שוקולד-מנטה קפוא Bùche de Noël עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-30 דקות. אם יש לך מקלות ממתקים, עלי לימון, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד בורשה דה נואל, שוקולד Buche De Noel, ו שוקולד-שקדים Bûche de Noël (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שוקולד במיקרוגל בינוני-בטוח קערה. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
מחבת רוטב
קערה
2
יוצקים קרם על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
3
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. Rewarm, חשוף, במיקרוגל במרווחים של 15 שניות לטאטא לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
מקציף
1
מערבבים שוקולד בסיר קטן על אש נמוכה עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום. באמצעות מברשת מאפה, מברשת שוקולד על החלק התחתון (בצד veined) של עלה 1 מעיל לחלוטין (לא מאפשרים שוקולד לטפטף על קצה העלה).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
3
מניחים עלה, צד שוקולד למעלה, על נייר כסף קטן מצופה אפייה. חזור עם עלים שנותרו. צינה, חשופה, עד ציפוי שוקולד קר ומוצק, לפחות 1 שעה. עבודה עם עלה 1 בכל פעם, בזהירות לקלף עלה ירוק משוקולד. להחזיר עלה שוקולד לאותו גיליון; להשליך עלה ירוק. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת שקדים
שוקולד
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניום
1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 375°f. קו 15 x 10 x 1 אינץ ' אפייה גיליון עם קלף. נייר מעיל עם ספריי nonstick ואבק עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
לנפות 1/2 כוס סוכר, קמח עוגה, 1/4 כוס קקאו, אבקת אפייה, ומלח לקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה בקערה גדולה עד עבה. הכה בשמן, 2 כפות מים, וניל. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, להכות רק עד מעורבב. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לכתובתסוכר 1/2 כוס, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח עוגה
חלבונים
חלמון ביצה
וניל
אבקת קקאו
סוכר
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
מורחים את הבלילה באופן שווה על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עוגה עד נפוח ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 12 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 10 דקות. לנפות שכבת אור של קקאו על מגבת מטבח חלקה גדולה (לא בד טרי).
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
תנור
מחבת
5
תחתוך מסביב לצדדים. להפוך את העוגה על מגבת מוכנה, עוזב 3 אינץ ' גבול בד על 1 צד ארוך. לקלף קלף. החל בצד ארוך עם גבול בד ושימוש בד כסיוע, לגלגל את העוגה במגבת (מגבת יהיה מגולגל בפנים).
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מניחים עוגה, צד התפר למטה, על משטח העבודה; מגניב לחלוטין.
7
גלידת מיקרוגל במרווחים של 10 שניות עד שהתרככה בקושי. פרוש עוגה על משטח עבודה אבל להשאיר על בד. גלידת מנה מעל עוגה בכפית מלאה. בעדינות להפיץ גלידה לתוך שכבה אפילו, משאיר 1 אינץ גבול רגיל בצד ארוך מול גבול בד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
8
מפזרים גלידה עם ממתקים מרוסקים. שימוש בד כסיוע והחל בגבול בד, לגלגל את העוגה, מצרפת גלידה בעוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
ממתקים
גלול
9
מניחים עוגה, צד התפר למטה, על מגש ארוך; מכסים בניילון נצמד. הקפא עוגה לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה גדולה לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
חותכים את 1/8 עוגה בזווית בקצה 1. לחץ על חלק cutoff למרכז של צד 1 של יומן, לחתוך צד ב.
3
מורחים מרנג בכל רחבי העליון, צדדים, וקצוות של עוגה. באמצעות מזלג, לעשות חריצים ארוכים מרנג לאורך העוגה למטה במעגלים על הקצוות כדי לדמות קליפת עץ. להקפיא עוגה עד מקצפת הוא קר ומוצק, לפחות 3 שעות. באמצעות לפיד, מרנג חום במקומות אקראיים. תחזיר את העוגה למקפיא. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
נביחה
4
מקשטים עוגה עם עלי שוקולד, גבעולי נענע טריים וקני סוכריות קטנים.