שוקולד קרמל מטפטף
טפטוף שוקולד קרמל הוא תוספת המגישה 7. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 378 קלוריות. אם יש לכם חמאה, קרמלים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקולד קרמל-שוקולד מתיז, שוקולד צ'קס עם חטיפי תירס קרמל, ו צ'קס שוקולד ללא גלוטן עם קראנץ' קרמל.
הוראות
בקערה גדולה במיקרוגל, מערבבים דגנים.
בקערה בינונית במיקרוגל, קרמלים במיקרוגל, חמאה וחלב לא מכוסים על 2 עד 3 דקות גבוהות, תוך ערבוב לאחר כל דקה, עד שהקרמלים נמסים והתערובת חלקה.
יוצקים מעל דגנים; מערבבים בעדינות עד לציפוי אחיד.
מיקרוגל גבוה 3 עד 4 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה, עד שרק מתחיל להשחים.
מורחים על נייר שעווה להתקרר.
בקערה קטנה במיקרוגל, מיקרוגל שוקולד צ ' יפס חשף על גבוהה על 1 דקה או עד שוקולד יכול להיות עורר חלק.
טפטוף מעל חטיף. מקררים עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.