שוקופלן
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלב מרוכז, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Chocoflan, ChocoFlan, ו ChocoFlan (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם חמאה.
יוצקים 1/4 כוס ציפוי קרמל בתחתית מחבת. מקררים שאריות ציפוי קרמל להגשה.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים 3 עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
יוצקים את הבלילה מעל ציפוי קרמל במחבת.
בבלנדר, מניחים מרכיבים פלאן. כיסוי; להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה, על 40 שניות. לאט לאט לשפוך תערובת על הבלילה. (תערובת פלאן יתערבב עם הבלילה, אבל הם יפרדו במהלך האפייה, ויצרו 1 שכבת עוגה ו 1 שכבת פלאן.)
מכסים את מחבת העוגה בנייר כסף.
מקום במחבת קלייה גדולה; להוסיף 1 אינץ ' של מים חמים למחבת צלייה.
אופים על 1 שעה או עד קיסם מוכנס עוגה יוצא נקי.
הסר מחבת עוגה מאמבט מים למתלה קירור; הסר רדיד. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה.
מקום המגיש צלחת במהופך על מחבת עוגה; להפוך צלחת ומחבת מעל.
חותכים chocoflan לפרוסות; לשרת עם ציפוי קרמל שנותר. לאחסן במקרר.