קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

שוקי טלה קלויים עם לימון ועשבי תיבול

שוקי טלה קלויים עם לימון ועשבי תיבול
נקס טלה צלוי עם לימון ועשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 583 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיורן, פטרוזיליה, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו 45 דקות. נסו שוקי טלה עם עגבניות ועשבי תיבול טריים, שוקי טלה לימון עם ארטישוק לתינוק, ו נקס טלה קלוי איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הטלה יום מראש: עשו מספר חתכים בשוקיים בעזרת סכין קילוף והחליקו פרוסת שום לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים את השוקיים בתבנית אפייה גדולה, מזלפים את מיץ הלימון, הופכים למעיל ומתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מערבבים את הפטרוזיליה, הטימין והמרג ' ורם בקערה קטנה, ואז משפשפים את עשבי התיבול מעל הטלה. מכסים ומניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. לאחר 30 דקות מכניסים לתנור תנור הולנדי או סיר מכוסה בתנור ומחממים מראש ל -500 מעלות למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מעבירים את השוקיים לצלחת ומזלפים את החמאה המומסת; שומרים את המרינדה. מוציאים בזהירות את הסיר שחומם מראש מהתנור. עובדים במהירות, מוסיפים את השוקיים, מוודאים שלפחות צד אחד של כל אחד נוגע בסיר החם. מחזירים את הסיר לתנור, ללא כיסוי, ומניחים את המכסה על מתלה תנור אחר כדי לשמור על חום. צולים את השוקיים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בינתיים הביאו לרתיחה את המרינדה השמורה ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים את המרינדה החמה על השוקיים, ואז מניחים יריעה גדולה של נייר כסף כבד מעל הסיר ומכסים במכסה החם. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות וצולים 45 דקות, ואז מורידים את הטמפרטורה ל -200 מעלות ומבשלים 30 דקות נוספות. מכבים את התנור ומשאירים את הטלה בפנים, ללא הפרעה, לסיום הבישול, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוציאים את הטלה מנוזל הבישול ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מקררים את הבשר והרוטב בנפרד למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
כשמוכנים להגשה, מקמו מתלה בשליש העליון של התנור וחממו מראש ל -350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מזלפים את השאלוט בשמן זית בתבנית אפייה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הטלה ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים את הטלה והשאלוט במשך 25 עד 30 דקות, חושפים את הטלה ומברישים קלות בחמאה מומסת לאחר 15 דקות. בינתיים זורקים את השומן מהרוטב המצונן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מזלפים את הטלה המוגמר ושאלוט עם הרוטב ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12
צילום: קון פולוס