קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

שוקי טלה קלויים עם לימון ועשבי תיבול

שוקי טלה קלויים עם לימון ועשבי תיבול
נקס טלה צלוי עם לימון ועשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 583 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיורן, פטרוזיליה, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו 45 דקות. נסו שוקי טלה עם עגבניות ועשבי תיבול טריים, שוקי טלה לימון עם ארטישוק לתינוק, ו נקס טלה קלוי איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הטלה יום מראש: עשו מספר חתכים בשוקיים בעזרת סכין קילוף והחליקו פרוסת שום לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מניחים את השוקיים בתבנית אפייה גדולה, מזלפים את מיץ הלימון, הופכים למעיל ומתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים את הפטרוזיליה, הטימין והמרג ' ורם בקערה קטנה, ואז משפשפים את עשבי התיבול מעל הטלה. מכסים ומניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. לאחר 30 דקות מכניסים לתנור תנור הולנדי או סיר מכוסה בתנור ומחממים מראש ל -500 מעלות למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מעבירים את השוקיים לצלחת ומזלפים את החמאה המומסת; שומרים את המרינדה. מוציאים בזהירות את הסיר שחומם מראש מהתנור. עובדים במהירות, מוסיפים את השוקיים, מוודאים שלפחות צד אחד של כל אחד נוגע בסיר החם. מחזירים את הסיר לתנור, ללא כיסוי, ומניחים את המכסה על מתלה תנור אחר כדי לשמור על חום. צולים את השוקיים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בינתיים הביאו לרתיחה את המרינדה השמורה ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
יוצקים את המרינדה החמה על השוקיים, ואז מניחים יריעה גדולה של נייר כסף כבד מעל הסיר ומכסים במכסה החם. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות וצולים 45 דקות, ואז מורידים את הטמפרטורה ל -200 מעלות ומבשלים 30 דקות נוספות. מכבים את התנור ומשאירים את הטלה בפנים, ללא הפרעה, לסיום הבישול, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוציאים את הטלה מנוזל הבישול ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מקררים את הבשר והרוטב בנפרד למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
כשמוכנים להגשה, מקמו מתלה בשליש העליון של התנור וחממו מראש ל -350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מזלפים את השאלוט בשמן זית בתבנית אפייה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הטלה ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים את הטלה והשאלוט במשך 25 עד 30 דקות, חושפים את הטלה ומברישים קלות בחמאה מומסת לאחר 15 דקות. בינתיים זורקים את השומן מהרוטב המצונן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מזלפים את הטלה המוגמר ושאלוט עם הרוטב ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12
צילום: קון פולוס