קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

שוקי טלה קלויים עם לימון ועשבי תיבול

שוקי טלה קלויים עם לימון ועשבי תיבול
נקס טלה צלוי עם לימון ועשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 583 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיורן, פטרוזיליה, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו 45 דקות. נסו שוקי טלה עם עגבניות ועשבי תיבול טריים, שוקי טלה לימון עם ארטישוק לתינוק, ו נקס טלה קלוי איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הטלה יום מראש: עשו מספר חתכים בשוקיים בעזרת סכין קילוף והחליקו פרוסת שום לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים את השוקיים בתבנית אפייה גדולה, מזלפים את מיץ הלימון, הופכים למעיל ומתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים את הפטרוזיליה, הטימין והמרג ' ורם בקערה קטנה, ואז משפשפים את עשבי התיבול מעל הטלה. מכסים ומניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. לאחר 30 דקות מכניסים לתנור תנור הולנדי או סיר מכוסה בתנור ומחממים מראש ל -500 מעלות למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעבירים את השוקיים לצלחת ומזלפים את החמאה המומסת; שומרים את המרינדה. מוציאים בזהירות את הסיר שחומם מראש מהתנור. עובדים במהירות, מוסיפים את השוקיים, מוודאים שלפחות צד אחד של כל אחד נוגע בסיר החם. מחזירים את הסיר לתנור, ללא כיסוי, ומניחים את המכסה על מתלה תנור אחר כדי לשמור על חום. צולים את השוקיים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בינתיים הביאו לרתיחה את המרינדה השמורה ו 1/2 כוס מים בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
יוצקים את המרינדה החמה על השוקיים, ואז מניחים יריעה גדולה של נייר כסף כבד מעל הסיר ומכסים במכסה החם. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות וצולים 45 דקות, ואז מורידים את הטמפרטורה ל -200 מעלות ומבשלים 30 דקות נוספות. מכבים את התנור ומשאירים את הטלה בפנים, ללא הפרעה, לסיום הבישול, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוציאים את הטלה מנוזל הבישול ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מקררים את הבשר והרוטב בנפרד למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
כשמוכנים להגשה, מקמו מתלה בשליש העליון של התנור וחממו מראש ל -350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מזלפים את השאלוט בשמן זית בתבנית אפייה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הטלה ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים את הטלה והשאלוט במשך 25 עד 30 דקות, חושפים את הטלה ומברישים קלות בחמאה מומסת לאחר 15 דקות. בינתיים זורקים את השומן מהרוטב המצונן ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מזלפים את הטלה המוגמר ושאלוט עם הרוטב ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12
צילום: קון פולוס