לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שוקי טלה קלויים עם שעועית לבנה. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, רסק עגבניות, שוקי טלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו שוקי טלה קלויים עם שעועית לבנה, בשר חזיר מטוגן עם שעועית לבנה, ו שוקי טלה טוסקניים עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת שוקי הטלה: טפחו שוקי טלה יבשים ותבלו במלח ופלפל. בתבשיל כבד של 8 ליטר מחממים שמן על אש גבוהה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן ושוקי טלה חומים היטב בקבוצות, ומעבירים לצלחת כהשחמה. לתבשיל מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום ומקפיצים עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות כבש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים תערובת יין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מצטמצם לכ -3 כוסות. מחזירים שוקי טלה לתבשיל ומערבבים פנימה מרק, רסק עגבניות וטימין. מביאים נוזלים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, מערבבים והופכים מדי פעם שוקי טלה, 1 1/2 שעות. מבשלים תערובת, חשופה, תוך ערבוב מדי פעם, 1 שעה יותר, או עד שוקי טלה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צלעות כבש
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
להכנת הגרמולטה בזמן שהכבש מתבשל: בקערה קטנה מערבבים יחד מרכיבי גרמולטה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להכנת השעועית בזמן שהכבש מתבשל: בסיר מחממים שמן על אש גבוהה בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן ומבשלים בצל, גזר, סלרי ושום, תוך ערבוב, 2 או 3 דקות, או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מוסיפים שעועית, 2 כוסות מרק, חמאה ועלי דפנה ומבשלים על אש בינונית, מערבבים מדי פעם ומוסיפים מספיק מרק שנותר כדי לשמור על לחות השעועית ולהגיע לעקביות שמנת, בערך 30 דקות. זרקו עלה דפנה והוסיפו חצי גרמולטה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
6
מעבירים שוקי טלה לצלחת ושומרים על חום, מכוסים בנייר כסף. מסננים את הנוזל דרך מסננת לסיר, משליכים מוצקים. מרתיחים רוטב, מערבבים מדי פעם, עד שהוא מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
יוצקים רוטב לקערה ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי. מערבבים פנימה את החמאה והטרגון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מפזרים שוקי טלה עם גרמולטה שנותרה ומגישים עם שעועית ורוטב.