שזיף חצי-פרדו
שזיף חצי-פרדו יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, שזיפים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שזיף & amaretti semifreddo, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9x5 " מחבת כיכר עם ריסוס nonstick וקו עם עטיפת פלסטיק, משאיר בליטה נדיבה על כל הצדדים.
שלב שזיפים, הל, 1/3 כוס סוכר, וקורט של מלח בסיר בינוני. מכסים ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד שזיפים לשחרר המיצים שלהם, על 5 דקות. לחשוף ולבשל עד שזיפים לרכך ולהתחיל להתפרק, 6-8 דקות יותר.
תערובת שזיף פורה בבלנדר עד חלקה מאוד. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים.
בואו מגניב. שים בצד 1 פירה כוס להגשה.
להקציף חלבונים ביצה, קמצוץ של מלח, ונשאר 2/3 כוס סוכר בקערה בינונית חסינת חום (או קערה של מערבל לעמוד) ולהגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים מים לגעת קערה).
חום, לטאטא כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס תערובת חמה למגע, על 4 דקות.
להוסיף וניל, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח עד התערובת משולשת נפח, מבריק, מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
באמצעות מקצף נקי, קרם שוט בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת eggwhite עד רק בשילוב. מקפלים הנותרים קצפת עד רק בשילוב. מקפלים ב purée שזיף רק עד פסים גדולים מופיעים ברחבי תערובת.
העברת תערובת למחבת מוכנה העליון חלק. קיפול פלסטיק לעטוף מעל העליון להקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות.
Unwrap semifreddo ו, באמצעות overhang פלסטיק, בעדינות להרים מן המחבת. הפוך semifreddo על מגש גדול, להסיר לעטוף פלסטיק, לחתוך 1 " עבה; להעביר צלחות ולתת לשבת לפחות 5 דקות כדי לרכך מעט.
מגישים עם purée שזיף שמורות.
לעשות קדימה: שזיף purée יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה. חצי-פרדו יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.