שזיף קלוי וקאטאיפי Shortcakes
שזיף קלוי וקאטאיפי Shortcakes דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון, חמאה, kataifi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Shortcakes שזיפים ביסקוף, Blackberry Gingered ו שזיף שחור Shortcakes, ו יום אפל בדנבר: איך התמודדתי-עוגיות שזיפים ושמנת שנטילי עבור # Baketogether.
הוראות
הפוך את הקוביות: מחממים התנור ל 37
חמאה קלה תבנית אפייה גדולה. על משטח עבודה, מרפרף בעדינות להפריד את הגדילים של kataifi.
מפזרים חצי חמאה והסוכר וקינמון וזורקים בעדינות למעיל. מכסים באופן רופף בניילון נצמד וממשיכים לעבוד.
באמצעות עובש טבעת 3 אינץ 'או חותך ביסקוויט גדול, צורה 1/3 כוס kataifi לתוך סיבוב 3 אינץ' על תבנית האפייה. לטבול מברשת מאפה לתוך החמאה הנותרת ולחבוט את הבצק; להסיר את עובש הטבעת. חזור עם שאר kataifi וחמאה לעשות 12 סיבובים, מרווחים אותם באופן שווה על תבנית האפייה.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד הזהב.
הפוך את המילוי: בסיר, לשלב את המים עם 3 כפות של סוכר מגורען ומיץ סיד ולהביא לרתיחה. מבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
בקערה גדולה, לזרוק את השזיפים עם 1 כף הנותרים של סוכר מגורען והחמאה.
מורחים את השזיפים במחבת צלייה וצולים במשך כ 15 דקות, או עד caramelized.
בקערה בינונית, לשלב את הריקוטה עם 2 כפות של סוכר קונדיטורים ו 2 כפות של סירופ סיד. מקציפים את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות נוקשות. להתקפל לריקוטה.
הגדר 6 של כדורי kataifi על 6 צלחות קינוח. למעלה עם כל אבל 6 של טריזי השזיף, רוב קרם ריקוטה, ולאחר מכן את שאר 6 סיבובים kataifi.
מקשטים כל עוגת קצפת עם מנה של קרם ריקוטה הנותרים טריז שזיף.
טפטוף עם סירופ ליים הנותרים ואבק עם סוכר קונדיטורים.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 עד 1 יום קדימה. אחסן את סיבובים kataifi בטמפרטורת החדר במיכל אטום בין שכבות של נייר שעווה. מקררים את הסירופ ליים. תביא את הסירופ לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.