שזיפים מתובלים עם קרח שקדים
שזיפים מתובלים עם קרח שקדים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, גלגלית סוכר, חלב מלא, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו שזיפים קלויים, שזיפים ברנדי, ו שזיפים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את קרח השקדים, לשים את החלב במחבתעם שקדים טחונים וסוכר ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 2-3 דקות, ואז לשפוך לתוך עגל וקריר. מתח דרך מסננת בסדר, סוחטכל טיפה אחרונה של חלב וטעם מן almondswith האחורי של כף.
להקציף יחד את almondmilk עם חלב מרוכז, הוספת כמה טיפות של תמצית שקדים לפי הטעם, אם אתה רוצה. נטישה במכונת גלידה במשך 15-20 דקות, ואז להקפיא.יכול להיות מורכב עד 2 שבועות קדימה.שים קערת הגשה לקרח שקדים בthefreezer. מסדרים את השזיפים על מגש אפייה עמוק, בצד לחתוך.
מערבבים יחד את גרגרי פלפל כתוש וסוכר דמררה ומפזרים על השזיפים.ניתן לעשות עד 2 שעות קדימה.
טפטוף סירופ מייפל על גבי. שים מתחת לחוםגריל במשך 6-10 דקות עד שזיפים הם מכרז.עכשיו תסיים את זה בסטייל. בזמן שהשזיפים צולים, הוציאו כף מקרח השקדים לתוך הקערה המצוננת. חזור אל thefreezer עד שזיפים מוכנים. מסדרים את השזיף מגש ושופכים על הסירופ מהמגש.
מגישים חם עם קרח שקדים ושקדים קשקשים.