שטרודל בצל בקר
שטרודל בצל בקר דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 158 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת פרמזן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: שטרודל בצל-בקר צרפתי, שטרודל בצל מקורמל, תאנה וגבינה כחולה, ו שטרודל תפוחים (שטרודל אפל).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו בצל בחמאה עד להשחמה וקרמל; מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים על חום. באותה מחבת מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הקמח, הסוכר החום, הכמון, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את המרק בהדרגה; מבשלים 8 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים בצל שמור.
מגלגלים בצק ומפרידים לארבעה מלבנים. הפרד כל מלבן ב ניקוב לשני משולשים(ראה איור. 1). צבוט שני 6 אינץ'. הצדדים יחד כדי ליצור משולש (ראה איור. 2). חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.
מניחים נקודה של משולש אחד בסמוך לקצה תבנית אפייה משומנת.
מקם את נקודת המשולש השני במרכז המשולש הראשון. חזור עם משולש שנותר (ראה איור. 3).
כף תערובת בקר ב-1-1 / 2 אינץ'.- רצועה רחבה במרכז; מפזרים גבינת מוצרלה. החל מקצה אחד, קפל נקודות מתחלפות על פני מילוי. קמצוץ מסתיים לאטום.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה. מצננים 5-10 דקות לפני החיתוך.