טורקיה בלסמית
טורקיה בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 3 . אם יש לכם חומץ בלסמי, קציצות חזה הודו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: טורקי וקסדיות בצל בלסמי, הודו עם רוטב בלסמי-דבש, ו קציץ בשר הודו בלסמי-בזיליקום.
הוראות
לשפשף את טורקיה עם מלח, אבקת שום, ו 1/4 כפית פלפל. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול.
להוסיף שמן, ולמקם מחבת על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים טורקיה, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
להעביר cutlets למגש הגשה; להתחמם.
מוסיף פלפל אדום למחבת, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד פריך במכרז.
מוסיפים חומץ למחבת; מבשלים 2 דקות או עד מופחת מעט. כף מעל קציצות.
* דל קלוריות: חלק מבושל 3 אונקיה של חזה הודו עור יש רק 115 קלוריות.
* שומן רווי נמוך: חזה הודו מבושל יש רק 2 גרם של שומן רווי במנה 3 אונקיה.
* דל נתרן: כאשר קלוי ללא מלח, חלק 3-אונקיה של חזה הודו יש רק 44 מיליגרם של נתרן.