שטרודל גבינת ירקות
שטרודל גבינת ירקות הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 310 קלוריות. אם יש לכם אבקת שום, ביצה, בצק עלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שטרודל גבינת ירקות, שטרודל פטריות, גבינה וירקות, ו שטרודל ירקות שורש.
הוראות
להפשיר את דף המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות או עד שקל לטפל בו.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מערבבים את הביצה והמים בקערה קטנה.
מחממים את השמן במחבת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפלפלים, הפטריות, החצילים, הבצל, אבקת השום והבזיליקום ומבשלים עד שהירקות רכים והנוזל מתאדה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
קפלו את דף המאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את דף המאפה למלבן בגודל 16 על 12 אינץ'. כשהצד הקצר פונה אליך, כף את תערובת הירקות על החצי התחתון של דף המאפה עד 1 אינץ ' מהקצוות. למעלה עם הגבינה. החל מהצד הקצר, מגלגלים כמו גליל ג ' לי. תחוב את הקצוות מתחת לאיטום.
מניחים בצד התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 25 דקות או עד שהמאפה מזהיב. פורסים ומגישים חם.