שטרודל שזוף
שזיף שטרודל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם קינמון טחון, שזיפים מיובשים, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שטרודל שזיף קלוי, שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז, ו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel).
הוראות
מערבבים שמן צמחי וחמאה בכוס פודינג או קערות קטנות.
שלב 3 כפות סוכר חום, פירורי לחם, וקינמון טחון בקערה קטנה.
לזרוק את השזיפים, 1/4 כוס סוכר חום, שזיפים מיובשים, וקליפה בקערה גדולה.
מניחים 2 פילו גיליונות על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק הנותר כדי לשמור על ייבוש), ומברשת קלות עם תערובת שמן.
מפזרים 2 כפות תערובת פירורי לחם. חזור על השכבות עם פילו הנותרים, תערובת שמן, תערובת פירורי לחם, מסתיים עם פילו. בעדינות מעיל את גיליון פילו העליון עם ספריי בישול. Ar-טווח שזיף תערובת מעל פילו, עוזב גבול 2 אינץ'. החל בקצה הקצר, להפשיל אופנה פילו-ג ' לי רול. (לא להתגלגל בחוזקה, או שטרודל עשוי לפצל.)
מניחים את השטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. תרסיס שטרודל קל עם ספריי בישול; מפזרים קינמון-סוכר.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב. מגניב במשך 10 דקות, ולהסיר מחבת.