קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל

שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל
שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 268 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצק פיצה, מים, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בצל מקורמל, בצל מקורמל, ו בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהיא חמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח כך שהבצל ישחרר את הנוזל שלהם, ומנמיך את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שהבצל מפסיק לשחרר מים והמחבת כמעט יבשה שוב, כ -4 דקות. אל תתנו לבצל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את המים, מערבבים, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות. חושפים, מערבבים פנימה את הטימין ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל חום בהיר, כ -10 דקות יותר. מתבלים קלות בפלפל. אל תבשל את הבצלים יותר מדי זמן מכיוון שהם ישחימו עוד יותר בתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בואו להתקרר מספר דקות.
5
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.אבק 2 ניירות אפייה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
חותכים את הבצק ל -3 חלקים שווים. עובדים על משטח מקומח, מעצבים כל חתיכת בצק ביד או בעזרת מערוך לסיבוב בגודל 8 אינץ', ושומרים על הקצוות מעט עבים יותר מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מעבירים את הסיבובים לסדיני האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מברישים כל סיבוב בכפית 1 משמן הזית ומחלקים את הבצל באופן שווה ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מניחים לתפוח כ -20 דקות.
10
לדחוף את הבצק עם האצבעות. מעל כל סיבוב עם הבצל המקורמל ואז מפזרים זיתים מעל. נקודה סיבובים באופן שווה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
אופים עד שחום בהיר מסביב לקצוות ובתחתית, בערך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
בואו להתקרר לרגע, ואז, אם תרצה, ערימת קומץ עלי פארלי על גבי כל אחד. אם משתמשים, הכניסו את החומץ לבקבוק ריסוס וערפלו את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
13
הערת השף: תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות הם גם תוספת טובה לבצל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה