קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל

שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל
שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 268 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצק פיצה, מים, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בצל מקורמל, בצל מקורמל, ו בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהיא חמה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח כך שהבצל ישחרר את הנוזל שלהם, ומנמיך את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שהבצל מפסיק לשחרר מים והמחבת כמעט יבשה שוב, כ -4 דקות. אל תתנו לבצל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את המים, מערבבים, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות. חושפים, מערבבים פנימה את הטימין ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל חום בהיר, כ -10 דקות יותר. מתבלים קלות בפלפל. אל תבשל את הבצלים יותר מדי זמן מכיוון שהם ישחימו עוד יותר בתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו להתקרר מספר דקות.
5
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.אבק 2 ניירות אפייה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
חותכים את הבצק ל -3 חלקים שווים. עובדים על משטח מקומח, מעצבים כל חתיכת בצק ביד או בעזרת מערוך לסיבוב בגודל 8 אינץ', ושומרים על הקצוות מעט עבים יותר מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מעבירים את הסיבובים לסדיני האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מברישים כל סיבוב בכפית 1 משמן הזית ומחלקים את הבצל באופן שווה ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מניחים לתפוח כ -20 דקות.
10
לדחוף את הבצק עם האצבעות. מעל כל סיבוב עם הבצל המקורמל ואז מפזרים זיתים מעל. נקודה סיבובים באופן שווה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
אופים עד שחום בהיר מסביב לקצוות ובתחתית, בערך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בואו להתקרר לרגע, ואז, אם תרצה, ערימת קומץ עלי פארלי על גבי כל אחד. אם משתמשים, הכניסו את החומץ לבקבוק ריסוס וערפלו את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
13
הערת השף: תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות הם גם תוספת טובה לבצל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות