שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל
שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 268 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצק פיצה, מים, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בצל מקורמל, בצל מקורמל, ו בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהיא חמה.
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח כך שהבצל ישחרר את הנוזל שלהם, ומנמיך את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שהבצל מפסיק לשחרר מים והמחבת כמעט יבשה שוב, כ -4 דקות. אל תתנו לבצל להשחים.
מוסיפים את המים, מערבבים, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות. חושפים, מערבבים פנימה את הטימין ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל חום בהיר, כ -10 דקות יותר. מתבלים קלות בפלפל. אל תבשל את הבצלים יותר מדי זמן מכיוון שהם ישחימו עוד יותר בתנור.
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.אבק 2 ניירות אפייה עם קמח תירס.
חותכים את הבצק ל -3 חלקים שווים. עובדים על משטח מקומח, מעצבים כל חתיכת בצק ביד או בעזרת מערוך לסיבוב בגודל 8 אינץ', ושומרים על הקצוות מעט עבים יותר מהמרכז.
מעבירים את הסיבובים לסדיני האפייה המוכנים.
מברישים כל סיבוב בכפית 1 משמן הזית ומחלקים את הבצל באופן שווה ביניהם.
לדחוף את הבצק עם האצבעות. מעל כל סיבוב עם הבצל המקורמל ואז מפזרים זיתים מעל. נקודה סיבובים באופן שווה עם הגבינה.
אופים עד שחום בהיר מסביב לקצוות ובתחתית, בערך 12 דקות.
בואו להתקרר לרגע, ואז, אם תרצה, ערימת קומץ עלי פארלי על גבי כל אחד. אם משתמשים, הכניסו את החומץ לבקבוק ריסוס וערפלו את הפטרוזיליה.
הערת השף: תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות הם גם תוספת טובה לבצל.