שיבולת שועל עם פקאן סיידר תפוחים
שיבולת שועל סיידר תפוחים עם אגוזי פקאן נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, חלב, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. נסו טעונה מאפינס שיבולת שועל תפוחים תפוחים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה, שיבולת שועל סיידר תפוחים, ו שיבולת שועל סיידר תפוחים: ארוחת בוקר ב 5 (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיידר, 1/4 כוס מים ומלח לרתיחה בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה. מערבבים בשיבולת שועל. להפחית את החום בינוני לבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מניחים פקאנים במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד קלוי קלוי וריחני, 1 עד 2 דקות.
הסר מחבת עם שיבולת שועל מחום; מערבבים בחלב. שיבולת שועל בכפית לתוך קערה, למעלה עם פקאן ומגישים.