קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

שיבולת שועל עם פקאן סיידר תפוחים

שיבולת שועל עם פקאן סיידר תפוחים
שיבולת שועל סיידר תפוחים עם אגוזי פקאן נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, חלב, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. נסו טעונה מאפינס שיבולת שועל תפוחים תפוחים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה, שיבולת שועל סיידר תפוחים, ו שיבולת שועל סיידר תפוחים: ארוחת בוקר ב 5 (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיידר, 1/4 כוס מים ומלח לרתיחה בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה. מערבבים בשיבולת שועל. להפחית את החום בינוני לבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
מיםמים
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים פקאנים במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד קלוי קלוי וריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הסר מחבת עם שיבולת שועל מחום; מערבבים בחלב. שיבולת שועל בכפית לתוך קערה, למעלה עם פקאן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
פקאניםפקאנים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת