שיבולת שועל של בישול איטי עם אגסים ואגוזים
צריך ללא גלוטן ארוחת בוקר צמחונית? שיבולת שועל של בישול איטי עם אגסים ואגוזים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל לחתוך פלדה, זרעי פשתן, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו סיר בישול איטי קל אגסים עלומים, אגסים איטיים מבשלים עם רוטב מייפל, ו סירים איטיים מבשלים צ'אי מתובל אגסים עלומים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בבישול איטי מרוסס עם ספריי בישול עד מעורבב.
הוסף את כל שאר החומרים למעט אגסים ואגוזים; לערבב היטב. מכסים במכסה.
מבשלים על נמוך 3-1/2 עד 4 שעות, תוך ערבוב לאחר 2 שעות.
קוצצים אגסים. מערבבים לתוך שיבולת שועל.