שוקולד וצ'יפס חמאה חטיפי גרנולה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חטיפי עוגת גבינה שוקולד עם שבבי חמאה וקרום בראוני פריכים {מוארים}, חטיפי גרנולה תוצרת בית: פצפוצי שוקולד ואגוזים, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית עם שקדים, פירות יבשים ושבבי שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה גדולה וצולים את הפקאן במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מוסיפים את הקוקוס לסדין האפייה וצולים יחד עם הפקאן עוד 4 דקות או עד שהקוקוס מתחיל להיות חום ופקאנים הופכים ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מעבירים לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את שיבולת השועל ואת גרעיני החמניות לסדין אפייה וטוסט במשך כ 8 דקות, ערבוב כל 4 דקות, או רק עד שיבולת השועל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות
למריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מוסיפים את שיבולת השועל הקלויה והזרעים לקערה עם האגוזים והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את פצפוצי האורז.להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F ו קו 9×13 מחבת מתכת אינץ ' עם רדיד nonstick.מערבבים את המלח, החמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום יחד בסיר. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת לרתוח על חום בינוני, מבלי לערבב, עד שהתערובת מגיעה ל-248 מעלות f או "שלב כדור מוצק" על מדחום מטגנים עמוקים או ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר מהחום במהירות לשפוך סירופ על מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
10
מוסיפים את הוניל ומערבבים עד שמרכיבים יבשים נרטבים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
11
יוצקים לתוך המחבת. עם גיליון של רדיד nonstick, לחץ למטה שטוח.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מפזרים את השבבים על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
13
שים את המחבת בתנור ואופים במשך 5 עד 6 דקות ב 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר מהתנור. הם יהיו חמים, תוססים ורגשניים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בואו מגניב במשך 8 עד 10 דקות. ציון הסורגים חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לעשות 14 עד 16 ברים, תלוי כמה רזה אתה רוצה אותם. אל תיפרדו (הם יהיו רגשניים מדי, בכל מקרה).
16
בואו להתקרר עוד שעה או עד ברים הם טמפרטורת החדר. פרקו אותם ועטפו אותם בנפרד.