קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

חטיפי גרנולה שוקולד וחמאה

חטיפי גרנולה שוקולד וחמאה
שוקולד וצ'יפס חמאה חטיפי גרנולה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חטיפי עוגת גבינה שוקולד עם שבבי חמאה וקרום בראוני פריכים {מוארים}, חטיפי גרנולה תוצרת בית: פצפוצי שוקולד ואגוזים, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית עם שקדים, פירות יבשים ושבבי שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה גדולה וצולים את הפקאן במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מוסיפים את הקוקוס לסדין האפייה וצולים יחד עם הפקאן עוד 4 דקות או עד שהקוקוס מתחיל להיות חום ופקאנים הופכים ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מעבירים לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את שיבולת השועל ואת גרעיני החמניות לסדין אפייה וטוסט במשך כ 8 דקות, ערבוב כל 4 דקות, או רק עד שיבולת השועל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מוסיפים את שיבולת השועל הקלויה והזרעים לקערה עם האגוזים והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את פצפוצי האורז.להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F ו קו 9×13 מחבת מתכת אינץ ' עם רדיד nonstick.מערבבים את המלח, החמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום יחד בסיר. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת לרתוח על חום בינוני, מבלי לערבב, עד שהתערובת מגיעה ל-248 מעלות f או "שלב כדור מוצק" על מדחום מטגנים עמוקים או ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר מהחום במהירות לשפוך סירופ על מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
10
מוסיפים את הוניל ומערבבים עד שמרכיבים יבשים נרטבים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
11
יוצקים לתוך המחבת. עם גיליון של רדיד nonstick, לחץ למטה שטוח.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מפזרים את השבבים על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
13
שים את המחבת בתנור ואופים במשך 5 עד 6 דקות ב 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר מהתנור. הם יהיו חמים, תוססים ורגשניים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בואו מגניב במשך 8 עד 10 דקות. ציון הסורגים חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לעשות 14 עד 16 ברים, תלוי כמה רזה אתה רוצה אותם. אל תיפרדו (הם יהיו רגשניים מדי, בכל מקרה).
16
בואו להתקרר עוד שעה או עד ברים הם טמפרטורת החדר. פרקו אותם ועטפו אותם בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(3 אונקיות) מאוד ארוז בתקיפות אור או חום כהה סוכר(3 אונקיות) מאוד ארוז בתקיפות אור או חום כהה סוכר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קצוצים בערך או אגוזי מלךאגוזי פקאן קצוצים בערך או אגוזי מלך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפצפוצי אורזפצפוצי אורז4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חצי מתוק וחמאהצ'יפס חצי מתוק וחמאה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמניותגרעיני חמניות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס, ממותק מתפורר או לא ממותקקוקוס, ממותק מתפורר או לא ממותק6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס