שימורי אפרסק מתובלים של סבתא
שימורי האפרסקים המתובלים של סבתא עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 107 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך קינמון טחון, סוכר, צנצנות חצי ליטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שימורי אפרסק ותאנה, שימורי תאנים מתובלים, ו שימורי פלפל אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים אפרסקים. מבשלים עד שעור אפרסק מתחיל להתפצל, 1 עד 2 דקות.
מסננים ולאפשר להתקרר מעט. פיל, בור, אפרסקים רבע ולהעביר לסיר גדול. מחית אפרסקים עם מחית תפוחי אדמה ומערבבים בסוכר, קינמון וציפורן.
מבשלים ומערבבים על חום נמוך עד עקביות הרצוי, 1 עד 1 1/2 שעות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז שימורי אפרסק לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן stockpot מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה, להבטיח כי החותם הוא חזק (מכסה אינו זז למעלה או למטה בכלל).