שיפודי ביזון Souvlaki
המתכון ביזון Souvlaki שיפודים מוכן בתוך כ 2 שעות ו 44 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פלפל, גרידת לימון, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שיפודי כבש סופלאקי, שיפודי עוף עם רוטב צזיקי, ו Souvlaki (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק ביזון חצאית על פני התבואה לרצועות רוחב 1 אינץ'.
מניחים רצועות ביזון בשקית ניילון resealable להגדיר בקערה רדודה.
עבור מרינדה, לשלב שמן, מיץ לימון, גרידת לימון, שום 3 שיני, 1 כפית מלח, אורגנו, ואת פלפל 1/4 כפית בקערה קטנה.
יוצקים מרינדה על רצועות ביזון. אטם את התיק; פנה לרצועות ביזון מעיל. להשרות במקרר במשך 2 עד 4 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מסננים רצועות ביזון; להשליך מרינדה. רצועות ביזון חוט אקורדיון בסגנון על שיפודים, זמירה לפי הצורך.
עבור גריל פחם או גז, מניחים שיפודי ביזון על המדף של גריל מכוסה ישירות מעל חום בינוני. גריל במשך 4 עד 6 דקות, פונה פעם באמצע צליה. (או למקם שיפודים על המדף הלא מחומם של מחבת מטאטא. לצלות עבור 3 עד 4 סנטימטרים מהחום במשך 5 עד 7 דקות, פונה פעם אחת.)
מגישים עם רוטב יוגורט מלפפון.
מערבבים יוגורט, מלפפון, בצל ירוק, 2 שיני שום טחון, 1/2 כפית מלח, ואת 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.