שיפודי טונה ג'ינג'ר טריאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי טונה ג'ינג'ר טריאקי. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 636 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, שמן שומשום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו שיפודי טונה טריאקי, טריאקי טונה w/ ירקות ג'ינג'ר, ו טריאקי טונה עם מיונז ווסאבי וג'ינג'ר כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודי במבוק במים במשך 30 דקות עד 1 שעה. (זה ימנע מהם לשרוף מאוחר יותר).
מערבבים את כל החומרים המרינדה יחד בקערה. לטבול קוביות טונה במרינדה, לכסות, ומקרר לפחות 30 דקות.
מחממים גריל או מחבת גריל גבוה.
הסר טונה ממרינדה ושיפודים ממים, וחוט טונה על שיפודים.
מקום שיפודים על הקצוות של הגריל עם החלק הארוך ביותר של המקל תלוי מהקצה מן האש. הישאר קרוב על ידי ולהפוך את המקלות ביד כדי למנוע שריפה. שיפוצים נעשים תוך 3 עד 4 דקות בלבד.
מפזרים זרעי שומשום לפני ההגשה.