שיפודי טונה טריאקי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. מתכונים דומים: שיפודי טונה ג'ינג'ר טריאקי, שיפודי סלמון טריאקי, ו שיפודי סטייק טריאקי.
הוראות
הפוך רוטב טריאקי על ידי ערבוב רוטב סויה, מירין וסוכר בצלחת רדודה.
שים את סטייקים טונה בצלחת, להתהפך כמה פעמים כך שהם מצופים ברוטב, ואז להשאיר במקרר כדי לרבד לפחות 1 שעה ועד 2 hrs.To לבשל, לחמם מחבת גדולה. תוציא את סטייק הטונה מהמרינדה ותתייבש, ואז תמרח את כל השמן. מטגנים את הטונה במשך 2 דקות בכל צד, כך שהם עדיין ורודים באמצע.
הסר מן המחבת, ואז לשפוך את המרינדה ו 2-3 כפות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כמה דקות כדי לחמם דרך. מסננים דרך מסננת לטבילה קטנה bowl.To מגישים, פורסים את הטונה המבושלת, מנגו ובצל האביב לחתיכות בגודל ביס. חוט על שיפודי עץ, ולאחר מכן לשרת חם או קר עם רוטב טבילה.