שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק
שיפודי סטייק עם בצל ירוק טבילה רוטב נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם צ'ילי תאילנדי, רוטב דגים, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק, שיפודי סטייק למוני עם רוטב טבילת לימון, ו פנקייק בצל ירוק עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
Purée allingredients למעט סטייק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.לקצץ רצועת שומן (המכונה לפעמים כובע afat) מבשר.
חותכים שומן לקוביות 1/4 "-1/2"; חותכים בשר לקוביות בקירוב 1".
מניחים שומן ובשר בגדולקערה.
מוסיפים מרינדה וזורקים למעיל;מכסים ומקררים בין לילה.
הסר שומן ובשר מן המרינדה, צחצוח את עודף. שיפודי Threadonto, בשר לסירוגין עם שומן, כך חתיכות נוגעות אבל לא מודבק בחוזקה יחד (אשר ייסלו בישול). השאירו לפחות 1 " של שטח בקצות שיפודיםלפנייה קלה. להשליך מרינדה;לשמור שומן עודף עבור נוזל צוף.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה רק לפנישאת מתחילה לצלות; מערבבים מדי פעם.
לרכך כל מילואים שומן מעל.
העברה לסיר קטן.מבשלים מעל חום בינוני-נמוך untilfat מחומם דרך, כ 3 דקות (שומן לא יימס לחלוטין).
מוסיפים allingredients ומבשלים עד רק חמםבאמצעות; לשמור על חום.
לבנות אש בינונית charcoalgrill, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.שיפודי גריל, צחצוח עם bastingsauce ולהפוך כל 2 דקות, במשך 10 דקות. להפסיק לצלות ולבשל, מפנה כל 2 דקות, עד שחוםשוליים ובישל דרך, כ 6 דקות יותר.
מגישים עם רוטב בצל ירוק בצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.