שיפודי סינטה צלויים עם אפרסקים ופלפלים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? שיפודי סינטה צלויים עם אפרסקים ופלפלים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל סדוק, חומץ יין, סטייק סינטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סינטה צלויה ללא עצמות ושיפוד בצל וידאלי, שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל חריף, ו שיפודי סינוס אננס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קבב, לשלב הראשון 7 מרכיבים; לזרוק היטב. חוט 3 חתיכות סטייק, 2 טריזים אפרסק, 1 טריז בצל, ו 1 חתיכת פלפל לסירוגין על כל אחד 16 (12 אינץ') שיפודים.
מניחים קבב על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות או עד מכרז, מפנה מדי פעם.
מניחים קבב על מגש; מכסים באופן רופף עם נייר כסף.
כדי להכין רוטב, לשלב פטרוזיליה קצוצה ו 5 מרכיבים הבאים (פטרוזיליה קצוצה דרך שום), ערבוב עם מקצף. כפית על קבב.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.