שיפודי עוף עטופים בבייקון עם אננס ורוטב טריאקי
המתכון לשיפוד עוף עטוף בבייקון עם אננס ורוטב טריאקי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון יפני. במנה עיקרית זו יש 768 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חום גריל: בינוני-גבוה, מים, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו שיפודי עוף אננס עם רוטב טריאקי תוצרת בית, בייקון עטוף טריאקי נקניקיות עם סלסה אננס, ו טוסט מתוק ו ' פיקנטי בייקון עטוף שיפודי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מים, רוטב סויה, סוכר ומלח בקערה גדולה עד מוצקים מומסים לחלוטין.
מניחים חזה עוף במי מלח ומקררים במשך 45 דקות.
הסר עוף ממי מלח וטפטף יבש עם מגבות נייר.
חותכים עוף לקוביות 1 אינץ'. לעטוף כל חתיכת עוף עם 1/2 פרוסת בייקון. חוט בייקון עטוף עוף על שיפודים, לסירוגין עם קוביות אננס.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. שיפודי גריל עד בייקון יש השחמה וטעימה ועוף מבושל דרך, 3-4 דקות לכל צד. ברגע האחרון של בישול, מברשת כל שיפוד עם רוטב טריאקי בכל רחבי.
הסר מגש, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד עם רוטב טריאקי הנותרים.