קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

שיפודי שרימפס מברזל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל

שיפודי שרימפס מברזל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל
שיפודי שרימפס ברקים עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים, עגבניות, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, סטייק בגריל עם אבוקדו-Tomatillo Salsan ו טורטיות, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו.

הוראות

1
עבור המלח: מערבבים את המלח הכשר, סוכר חום לתוך מים קרים 1 ליטר עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1
מערבבים ¼ כוס שמן זית, 2 כפיות שום טחון, פטרוזיליה עלה שטוח, פתיתי פלפל אדום, ויין לבן יבש בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
יין לבן יבשיין לבן יבש
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר את השרימפס מהמלח. לשטוף ולהתייבש. לזרוק אותם עם המרינדה, מעיל במרינדה במשך 1 שעות, מכוסה במקרר.עבור סלסה: במעבד מזון, לשלב את tomatillos, הנותרים כפית שום, סראנו צ ' ילה; דופק דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיף את אבוקדו ובצל ירוק ודופק til רק מעורבב. הסלסה המוגמרת צריכה להיות קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
מניחים את הסלסה בקערה קטנה וזורקים עם שמן זית כתית, מיץ לימון, מלח ופלפל. חנות, מכוסה ומקורר עד 2 שעות. לזרוק עם כוסברה ממש לפני serving.To גריל השרימפס: להדליק אש פחם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים את השרימפס ממרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מניחים את החסילון 6 על משטח עבודה מולך לסירוגין את החסילון שמאלה וימינה, תוחבים אותם לתוך עצמם, בעקבות הצורה הטבעית שלהם. לאבטח את השרימפס עם שיפודים 2 כך שהם גריל באופן שווה להתהפך בקלות.גריל את השרימפס על גחלים בינוניות חמות עד שהם בקושי מבושלים דרך, על 3 עד 4 דקות בסך הכל, פונה באמצע. גריל את פרוסות הלימון עד מתרכך ומסומן היטב על ידי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מניחים את שרימפס פרוסות לימון על צלחות העליון עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."