שיפודי שרימפס מברזל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל
שיפודי שרימפס ברקים עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 83 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים, עגבניות, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, סטייק בגריל עם אבוקדו-Tomatillo Salsan ו טורטיות, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו.
הוראות
1
עבור המלח: מערבבים את המלח הכשר, סוכר חום לתוך מים קרים 1 ליטר עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1
מערבבים ¼ כוס שמן זית, 2 כפיות שום טחון, פטרוזיליה עלה שטוח, פתיתי פלפל אדום, ויין לבן יבש בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
יין לבן יבש
רוטב פלפל לימון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר את השרימפס מהמלח. לשטוף ולהתייבש. לזרוק אותם עם המרינדה, מעיל במרינדה במשך 1 שעות, מכוסה במקרר.עבור סלסה: במעבד מזון, לשלב את tomatillos, הנותרים כפית שום, סראנו צ ' ילה; דופק דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיף את אבוקדו ובצל ירוק ודופק til רק מעורבב. הסלסה המוגמרת צריכה להיות קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
Dientes De Ajo
4
מניחים את הסלסה בקערה קטנה וזורקים עם שמן זית כתית, מיץ לימון, מלח ופלפל. חנות, מכוסה ומקורר עד 2 שעות. לזרוק עם כוסברה ממש לפני serving.To גריל השרימפס: להדליק אש פחם.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מסננים את השרימפס ממרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מניחים את החסילון 6 על משטח עבודה מולך לסירוגין את החסילון שמאלה וימינה, תוחבים אותם לתוך עצמם, בעקבות הצורה הטבעית שלהם. לאבטח את השרימפס עם שיפודים 2 כך שהם גריל באופן שווה להתהפך בקלות.גריל את השרימפס על גחלים בינוניות חמות עד שהם בקושי מבושלים דרך, על 3 עד 4 דקות בסך הכל, פונה באמצע. גריל את פרוסות הלימון עד מתרכך ומסומן היטב על ידי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מניחים את שרימפס פרוסות לימון על צלחות העליון עם סלסה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.