שיפודי שרימפס סאקי עם רוטב טבילה הדר
שיפודי שרימפס סאקה עם רוטב טבילה הדר דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. אם יש לך מיץ תפוזים, קורנפלור, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . וזה טוב. נסו שרימפס טמפורה עם רוטב טבילה סויה, סאקי קיץ סנגריה: קוקטייל סאקי קל ומרענן, ו סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שרימפס, 2 כפות סאקי בישול יין ושמן שומשום בקערה.
בואו לעמוד 20 דקות. מחממים גריל. חוט 5-6 שרימפס על כל שיפוד (מרינדה מילואים). גריל שרימפס על 2 דקות לכל צד, פונה עם מרית לשחרר מן הגריל.
מערבבים מרינדה שמורות, הנותרים 4 כפות בישול יין, מיץ, רוטב סויה, ג ' ינג ' ר ו קורנפלור בסיר קטן. מבשלים 1-2 דקות עד מעובה מעט.
מוסיפים זרעי שומשום וכוסברה.