שכבות איכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטרטן של פארמר. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לחם, חרדל, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו שכבות איכר, שכבות חקלאי עם כרוב ועגבניות, ו ארוחת בוקר חקלאית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון ובצל במחבת על חום בינוני 10 דקות. או עד בייקון נעשה, ערבוב מדי פעם.
שכבה מחצית כל לחם, תפוחי אדמה, בייקון וגבינה בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. חוזר. מקציפים את שאר החומרים עם whisk עד מעורבב היטב; לשפוך על מרכיבים בצלחת.
אופים 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.