שכבות גרוייר ופרושוטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את גרוייר ופרושוטו סטרטן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 9 מנות עם 282 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, תחליף ביצה קרטון, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שכבות בצל מוזהבות עם גרוי זודר ופרושוטו, שכבות בייקון, גרוי סידרה וחזיר, ו שכבות חזיר, גרוי סידרה ותרד עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פרושוטו; מבשלים ומערבבים עד שהם פריכים.
מוציאים מהתבנית בעזרת כף מחוררת.
מוסיפים בצל לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים.
בקערה גדולה, לטאטא תחליף ביצה, חלב, חרדל ופלפל. מערבבים לחם ובצל. שמרו 2 כפות פרושוטו מבושל לציפוי; מערבבים את הפרושוטו שנותר לתערובת הלחם.
מעבירים מחצית מהתערובת לשמן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים מחצית מהגבינה. למעלה עם תערובת הלחם שנותרה. מכסים ומקררים בנפרד שכבות ופרושוטו שמור למשך הלילה.
מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
מוציאים שכבות מהמקרר בזמן שהתנור מתחמם.
אופים, ללא כיסוי, 20 דקות.
מפזרים גבינה שנותרה; למעלה עם פרושוטו שמור.
אופים 15-20 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.