קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שכבות גרוייר ופרושוטו

שכבות גרוייר ופרושוטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את גרוייר ופרושוטו סטרטן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 9 מנות עם 282 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, תחליף ביצה קרטון, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו שכבות בצל מוזהבות עם גרוי זודר ופרושוטו, שכבות בייקון, גרוי סידרה וחזיר, ו שכבות חזיר, גרוי סידרה ותרד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פרושוטו; מבשלים ומערבבים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3
מוציאים מהתבנית בעזרת כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בקערה גדולה, לטאטא תחליף ביצה, חלב, חרדל ופלפל. מערבבים לחם ובצל. שמרו 2 כפות פרושוטו מבושל לציפוי; מערבבים את הפרושוטו שנותר לתערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
פרושוטופרושוטו
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מעבירים מחצית מהתערובת לשמן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה; מפזרים מחצית מהגבינה. למעלה עם תערובת הלחם שנותרה. מכסים ומקררים בנפרד שכבות ופרושוטו שמור למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים שכבות מהמקרר בזמן שהתנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים, ללא כיסוי, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מפזרים גבינה שנותרה; למעלה עם פרושוטו שמור.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
אופים 15-20 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
תן לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.