קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

שכבות נקניק, ירקות וגבינה

שכבות נקניק, ירקות וגבינה
שכבות נקניק, ירקות וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 340 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, תרד, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו שכבות צ'דר, ירקות ונקניקיות, שכבות ירקות וגבינה, ו שכבות נקניק גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת מלבנית גריז, 13x9x2 אינץ'. מבשלים נקניק במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני 7 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז. ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים תרד, קישואים, פלפלים ובצל בחמאה כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לשבור כל פרוסת לחם ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
שכבה של נקניק, ירקות ולחם במחבת. מקציפים ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקצף יד או מקציף חוט עד מעורבב; לשפוך על לחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים גבינות מעל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
5
מחממים תנור ל 163°. מכסים ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות כ 45 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים