שכבות נקניק, ירקות וגבינה
שכבות נקניק, ירקות וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 340 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, תרד, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו שכבות צ'דר, ירקות ונקניקיות, שכבות ירקות וגבינה, ו שכבות נקניק גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת מלבנית גריז, 13x9x2 אינץ'. מבשלים נקניק במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני 7 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז. ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים תרד, קישואים, פלפלים ובצל בחמאה כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא פריך במכרז.
לשבור כל פרוסת לחם ל 4 חתיכות.
שכבה של נקניק, ירקות ולחם במחבת. מקציפים ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקצף יד או מקציף חוט עד מעורבב; לשפוך על לחם.
מפזרים גבינות מעל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מחממים תנור ל 163°. מכסים ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות כ 45 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.