שלוש גבינה פולנטה
שלוש גבינה פולנטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 468 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת טלג'יו, עלי אורגנו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ארבע גבינה פולנטה, גבינת צ'ילי פולנטה, ו קרם שני גבינה פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול או תנור תעלה.
תוסיף את המלח.כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים את הפולנטה בזרם יציב ואיטי שמטאטא את התערובת תוך כדי תנועה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך ערבוב במשך כמה דקות עד שאין גושים. מבשלים את הפולנטה במשך 30-40 דקות ערבוב ocasionally, כך פולנטה לא מקל.
הסר את הפולנטה מהחום ולהוסיף את החמאה, ערבוב עד משולב היטב.רוטב עגבניות
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית.
הוסף שני שיני שום כי כבר פרוס דק. מבשלים אלה בעדינות עד רק מתחיל חום.
הוסף אחד 14½ עוז יכול של עגבניות חתוכות לקוביות וקצת מלח. ללכת בעדינות על המלח כי כמה מותגים של עגבניות הם מלוחים מדי מלכתחילה.
מוסיפים כ 1 כף עלים אורגנו טרי ומבשלים את זה על ½ שעה, עד מופחת עקביות רוטב.
שמן קלות את צמרות וצדדים של צלחת אפייה 9×11 אינץ ' רדודה. שימוש בחלק האחורי של כף להפיץ על ½ אינץ ' של פולנטה בכל רחבי החלק התחתון. קראמבל ודולופ על 5 אונקיות Gorgonzola ו 5 אונקיות של טלג ' יו באופן שווה על פני השטח של שכבת פולנטה.
מוסיפים את שאר הפולנטה שמפיצה על הגבינה עם גב כף. לעבוד בזהירות כדי להבטיח כי הגבינה מכוסה לחלוטין.
הנח פיסת פלסטיק לעטוף מעל השכבה העליונה של פולנטה, ושימוש בכפות הידיים שלך לדחוס את פולנטה באופן שווה וחזק ככל האפשר.הפולנטה עשויה להיות בראש עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש. למעשה זה עושה את פולנטה מוצק וקל יותר לחתוך לאחר האפייה.כשתהיה מוכן לאפות את הפולנטה. מחממים את התנור ל-350 מעלות.
יוצקים את רוטב העגבניות מוכן מעל החלק העליון של הפולנטה ומפזרים ½ כוס גבינת פרמזן מגוררת מעל.
אופים את פולנטה במשך 30 דקות עד שהוא השחמה תוסס.
הסר את הפולנטה כדי להתקרר על מתלה חוט במשך כחצי שעה. זה צריך להצטבר כפי שהוא cools.To מגישים פורסים את הפולנטה האפויה למנות מוגדלות ומגישים לצד סלט ארוגולה. החלק הראשון עשוי להיות קשה להסיר מהמגש בצורה מסודרת. אולי אתה רוצה לשים את זה בצד כטיפול מסיבת פוסט לטבח. אבל הפרוסות האחרות צריכות לצאת יותר בקלות.פולנטה אפויה מושלמת תחזיק אותו בצורה, אבל הו כל כך בקושי. זה עלול לשקוע קצת מתחת למשקל של it’וזה יהיה לטפטף הרבה גבינה על כל הצלחת.