קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

שלוש גבינה פולנטה

שלוש גבינה פולנטה
שלוש גבינה פולנטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 468 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת טלג'יו, עלי אורגנו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ארבע גבינה פולנטה, גבינת צ'ילי פולנטה, ו קרם שני גבינה פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פולנטה
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
2
מביאים 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול או תנור תעלה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
תוסיף את המלח.כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים את הפולנטה בזרם יציב ואיטי שמטאטא את התערובת תוך כדי תנועה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך ערבוב במשך כמה דקות עד שאין גושים. מבשלים את הפולנטה במשך 30-40 דקות ערבוב ocasionally, כך פולנטה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר את הפולנטה מהחום ולהוסיף את החמאה, ערבוב עד משולב היטב.רוטב עגבניות
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פולנטהפולנטה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הוסף שני שיני שום כי כבר פרוס דק. מבשלים אלה בעדינות עד רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
7
הוסף אחד 14½ עוז יכול של עגבניות חתוכות לקוביות וקצת מלח. ללכת בעדינות על המלח כי כמה מותגים של עגבניות הם מלוחים מדי מלכתחילה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מוסיפים כ 1 כף עלים אורגנו טרי ומבשלים את זה על ½ שעה, עד מופחת עקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
פולנטה אפויה
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
10
שמן קלות את צמרות וצדדים של צלחת אפייה 9×11 אינץ ' רדודה. שימוש בחלק האחורי של כף להפיץ על ½ אינץ ' של פולנטה בכל רחבי החלק התחתון. קראמבל ודולופ על 5 אונקיות Gorgonzola ו 5 אונקיות של טלג ' יו באופן שווה על פני השטח של שכבת פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
פולנטהפולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מוסיפים את שאר הפולנטה שמפיצה על הגבינה עם גב כף. לעבוד בזהירות כדי להבטיח כי הגבינה מכוסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
הנח פיסת פלסטיק לעטוף מעל השכבה העליונה של פולנטה, ושימוש בכפות הידיים שלך לדחוס את פולנטה באופן שווה וחזק ככל האפשר.הפולנטה עשויה להיות בראש עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש. למעשה זה עושה את פולנטה מוצק וקל יותר לחתוך לאחר האפייה.כשתהיה מוכן לאפות את הפולנטה. מחממים את התנור ל-350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
יוצקים את רוטב העגבניות מוכן מעל החלק העליון של הפולנטה ומפזרים ½ כוס גבינת פרמזן מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פולנטהפולנטה
14
אופים את פולנטה במשך 30 דקות עד שהוא השחמה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר את הפולנטה כדי להתקרר על מתלה חוט במשך כחצי שעה. זה צריך להצטבר כפי שהוא cools.To מגישים פורסים את הפולנטה האפויה למנות מוגדלות ומגישים לצד סלט ארוגולה. החלק הראשון עשוי להיות קשה להסיר מהמגש בצורה מסודרת. אולי אתה רוצה לשים את זה בצד כטיפול מסיבת פוסט לטבח. אבל הפרוסות האחרות צריכות לצאת יותר בקלות.פולנטה אפויה מושלמת תחזיק אותו בצורה, אבל הו כל כך בקושי. זה עלול לשקוע קצת מתחת למשקל של it’וזה יהיה לטפטף הרבה גבינה על כל הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים