קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

שלוש רביולי פלפל אדום גבינה

שלוש רביולי פלפל אדום גבינה
שלוש רביולי פלפל אדום גבינה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. צאו לחנות ואספו את פרמיג'אנו-רג' יאנו, פקורינו, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 41%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב פלפל, רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה, ו רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס או מחממים גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
זורקים את הפלפלים עם מעט שמן, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד להשחרה. להפוך אותם, להשחיר בצד השני, ולהסיר להתקרר. לחלופין, השחירו על גריל באותו אופן. הסר בעדינות את הקליפות והזרעים; אין לשטוף במים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים בקערת מעבד מזון ודופקים למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים לקערת המעבד 1 ביצה, 2 1/2 כפיות שמן זית ומלח; דופק לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הוסף 12 אונקיות של הסולת והדופק לשילוב. כדור בצק צריך להתחיל להיווצר לאחר 6 עד 7 פעימות. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים עוד סולת עד שנוצר כדור בצק. מעבדים למשך 1 דקה והופכים את הבצק לקרש חיתוך מקומח קלות בסולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מפזרים עוד מעט סולת ולשים במשך 2 עד 3 דקות. עוטפים היטב בניילון ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
הכינו פינת עבודה לגלגול הפסטה: קרש חיתוך גדול, קמח ספסל לכל מטרה, יריעות גדולות של ניילון, להב או סכין בצק, כמות קטנה של מים ומברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מברשת מאפהמברשת מאפה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
חותכים חתיכת בצק בעובי 1/2 אינץ ' מהכדור ומעצבים לסגלגל, מוודאים שהבצק לא רחב יותר מרוחב גליל הפסטה. מעבדים דרך מכונת הפסטה על ידי קיפול הבצק לשליש, מזינים דרך הגלילים ברמה 1 וחוזרים על הפעולה עד שהבצק חלק, אלסטי ובצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
10
מוסיפים עוד קמח או זילוף מים, במידת הצורך, כדי להתאים את עקביות הבצק. המשך להתגלגל דרך רמה 9, מבלי לקפל, ולחתוך את הסדינים לחתיכות באורך 12 עד 14 אינץ ' לפי הצורך. עוטפים בזהירות ובאופן אינדיבידואלי בניילון נצמד; זה בסדר לשכבה. חזור על הפעולה עד שהבצק נגמר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
שלבו את הגבינות עם הפלפל והקציפו פנימה 2 ביצים. על משטח נקי, מקומח קלות, הניח סדין של פסטה. בעזרת כף כף עגולה, לחץ קלות מעט תערובת גבינה לכף המדידה ו" תונק "עם האצבע בעדינות על הסדין, ומרווח אותם 1 1/2 אינץ' זה מזה. מברישים קלות ביצים טרופות סביב הגבינה. אם הבצק רחב מספיק אפשר לקפל אותו מעל הגבינה, או אם הוא דק יותר ברוחב, מרכז את מרווח הגבינה והוסף דף עליון. התחל במרכז ודחס בעדינות סביב הגבינה כדי לדחוף החוצה כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
חותכים בין הרביוליס בעזרת מגרד ספסל, סכין או חותך פיצה. אבק רביוליס קלות בקמח סולת והניח על מתלה עוגיות; חזור על הפעולה עד להכנת כל הרביוליס. שמרו את הגבינה הנוספת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
רביולירביולי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 1 כף מלח כשר. כשמוכן, מוסיפים את הרביוליס בעדינות למים רותחים, לוחצים למים לפי הצורך ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מוציאים מהמים, מסננים ומוסיפים לרוטב השמנת שרדונה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
שרדונהשרדונה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
מניחים לכלי הגשה ומזלפים מעט משמן הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
16
מפזרים מעט מהגבינה שנותרה, הפטרוזיליה הטחונה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
17
בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה וכשקצף מוסיפים את שאלוט ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
18
מוסיפים את השרדונה והמלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מניחים להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרדונהשרדונה
19
מוסיפים את השמנת ומשלבים היטב. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 10 עד 15 דקות; התערובת תתעבה מעט. החזק חם עד השירות. התאם תבלינים לפי הצורך.;
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
20
הכן אמבט קרח של קרח ומים. הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, הוסיפו את עלי הבזיליקום ובשלו 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
21
הסר מיד לאמבט הקרח. כשהוא קריר, מעבירים לספינר סלט או למסננת ומסירים מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
22
מוסיפים את העלים והשמן לתוך בלנדר ודופק למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים. מסננים את התערובת דרך 4 שכבות של בד גבינה שטוף לצנצנת שימורים סטרילית (גודל 16 גרם טוב). תהליך זה ייקח כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
מים נוספיםמים נוספים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
23
מקררים חלק שאינו בשימוש עד שבוע 1.

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרAsiago מגורדAsiago מגורד1בצל צהוב בינוני, קצוץעלי בזיליקום ארוזים, גבעולים גזומיםעלי בזיליקום ארוזים, גבעולים גזומים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרדונה יבששרדונה יבש3ביצים, מחולקות, בתוספת 1 מכות לשטיפת ביציםביצים, מחולקות, בתוספת 1 מכות לשטיפת ביצים11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה שטוחה איטלקית טחונהפטרוזיליה שטוחה איטלקית טחונה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, לקמח ספסלקמח לכל מטרה, לקמח ספסל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)20שרימפס וורידיםקרחקרח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית (לא אקסטרה בתולה)שמן זית (לא אקסטרה בתולה)3חתיכות טופי הית' ברשמן זית, ועוד לצלייהשמן זית, ועוד לצלייה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו מגורדפקורינו מגורד1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי2largesפלפל אדוםפלפל אדום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרריקוטהריקוטה1חתיכות טופי הית' ברמלח, ועוד יותר לבישול פסטהמלח, ועוד יותר לבישול פסטה1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח סולת משובח, ועוד לקמח ספסלקמח סולת משובח, ועוד לקמח ספסל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט טחוןשאלוט טחון11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח20שרימפס וורידיםCheeseclothCheesecloth