שלוש רביולי פלפל אדום גבינה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. צאו לחנות ואספו את פרמיג'אנו-רג' יאנו, פקורינו, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 41%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב פלפל, רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה, ו רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס או מחממים גריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
זורקים את הפלפלים עם מעט שמן, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד להשחרה. להפוך אותם, להשחיר בצד השני, ולהסיר להתקרר. לחלופין, השחירו על גריל באותו אופן. הסר בעדינות את הקליפות והזרעים; אין לשטוף במים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
פתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים בקערת מעבד מזון ודופקים למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים.
הוסף 12 אונקיות של הסולת והדופק לשילוב. כדור בצק צריך להתחיל להיווצר לאחר 6 עד 7 פעימות. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים עוד סולת עד שנוצר כדור בצק. מעבדים למשך 1 דקה והופכים את הבצק לקרש חיתוך מקומח קלות בסולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
מפזרים עוד מעט סולת ולשים במשך 2 עד 3 דקות. עוטפים היטב בניילון ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
הכינו פינת עבודה לגלגול הפסטה: קרש חיתוך גדול, קמח ספסל לכל מטרה, יריעות גדולות של ניילון, להב או סכין בצק, כמות קטנה של מים ומברשת מאפה.
חותכים חתיכת בצק בעובי 1/2 אינץ ' מהכדור ומעצבים לסגלגל, מוודאים שהבצק לא רחב יותר מרוחב גליל הפסטה. מעבדים דרך מכונת הפסטה על ידי קיפול הבצק לשליש, מזינים דרך הגלילים ברמה 1 וחוזרים על הפעולה עד שהבצק חלק, אלסטי ובצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
10
מוסיפים עוד קמח או זילוף מים, במידת הצורך, כדי להתאים את עקביות הבצק. המשך להתגלגל דרך רמה 9, מבלי לקפל, ולחתוך את הסדינים לחתיכות באורך 12 עד 14 אינץ ' לפי הצורך. עוטפים בזהירות ובאופן אינדיבידואלי בניילון נצמד; זה בסדר לשכבה. חזור על הפעולה עד שהבצק נגמר.
שלבו את הגבינות עם הפלפל והקציפו פנימה 2 ביצים. על משטח נקי, מקומח קלות, הניח סדין של פסטה. בעזרת כף כף עגולה, לחץ קלות מעט תערובת גבינה לכף המדידה ו" תונק "עם האצבע בעדינות על הסדין, ומרווח אותם 1 1/2 אינץ' זה מזה. מברישים קלות ביצים טרופות סביב הגבינה. אם הבצק רחב מספיק אפשר לקפל אותו מעל הגבינה, או אם הוא דק יותר ברוחב, מרכז את מרווח הגבינה והוסף דף עליון. התחל במרכז ודחס בעדינות סביב הגבינה כדי לדחוף החוצה כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
חותכים בין הרביוליס בעזרת מגרד ספסל, סכין או חותך פיצה. אבק רביוליס קלות בקמח סולת והניח על מתלה עוגיות; חזור על הפעולה עד להכנת כל הרביוליס. שמרו את הגבינה הנוספת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
רביולי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחד
13
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 1 כף מלח כשר. כשמוכן, מוסיפים את הרביוליס בעדינות למים רותחים, לוחצים למים לפי הצורך ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מפזרים מעט מהגבינה שנותרה, הפטרוזיליה הטחונה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
17
בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה וכשקצף מוסיפים את שאלוט ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
18
מוסיפים את השרדונה והמלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מניחים להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרדונה
19
מוסיפים את השמנת ומשלבים היטב. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 10 עד 15 דקות; התערובת תתעבה מעט. החזק חם עד השירות. התאם תבלינים לפי הצורך.;
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
20
הכן אמבט קרח של קרח ומים. הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, הוסיפו את עלי הבזיליקום ובשלו 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
21
הסר מיד לאמבט הקרח. כשהוא קריר, מעבירים לספינר סלט או למסננת ומסירים מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
22
מוסיפים את העלים והשמן לתוך בלנדר ודופק למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים. מסננים את התערובת דרך 4 שכבות של בד גבינה שטוף לצנצנת שימורים סטרילית (גודל 16 גרם טוב). תהליך זה ייקח כשעה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי