שלוש רביולי פלפל אדום גבינה
שלוש רביולי פלפל אדום גבינה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. צאו לחנות ואספו את פרמיג'אנו-רג' יאנו, פקורינו, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 41%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: רביולי עם רוטב פלפל, רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה, ו רביולי גבינת עיזים עם פלפלים וחמאה חומה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס או מחממים גריל על אש גבוהה.
זורקים את הפלפלים עם מעט שמן, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד להשחרה. להפוך אותם, להשחיר בצד השני, ולהסיר להתקרר. לחלופין, השחירו על גריל באותו אופן. הסר בעדינות את הקליפות והזרעים; אין לשטוף במים.
מניחים בקערת מעבד מזון ודופקים למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים.
מוסיפים לקערת המעבד 1 ביצה, 2 1/2 כפיות שמן זית ומלח; דופק לשילוב.
הוסף 12 אונקיות של הסולת והדופק לשילוב. כדור בצק צריך להתחיל להיווצר לאחר 6 עד 7 פעימות. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים עוד סולת עד שנוצר כדור בצק. מעבדים למשך 1 דקה והופכים את הבצק לקרש חיתוך מקומח קלות בסולת.
מפזרים עוד מעט סולת ולשים במשך 2 עד 3 דקות. עוטפים היטב בניילון ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 עד 45 דקות.
הכינו פינת עבודה לגלגול הפסטה: קרש חיתוך גדול, קמח ספסל לכל מטרה, יריעות גדולות של ניילון, להב או סכין בצק, כמות קטנה של מים ומברשת מאפה.
חותכים חתיכת בצק בעובי 1/2 אינץ ' מהכדור ומעצבים לסגלגל, מוודאים שהבצק לא רחב יותר מרוחב גליל הפסטה. מעבדים דרך מכונת הפסטה על ידי קיפול הבצק לשליש, מזינים דרך הגלילים ברמה 1 וחוזרים על הפעולה עד שהבצק חלק, אלסטי ובצורה אחידה.
מוסיפים עוד קמח או זילוף מים, במידת הצורך, כדי להתאים את עקביות הבצק. המשך להתגלגל דרך רמה 9, מבלי לקפל, ולחתוך את הסדינים לחתיכות באורך 12 עד 14 אינץ ' לפי הצורך. עוטפים בזהירות ובאופן אינדיבידואלי בניילון נצמד; זה בסדר לשכבה. חזור על הפעולה עד שהבצק נגמר.
שלבו את הגבינות עם הפלפל והקציפו פנימה 2 ביצים. על משטח נקי, מקומח קלות, הניח סדין של פסטה. בעזרת כף כף עגולה, לחץ קלות מעט תערובת גבינה לכף המדידה ו" תונק "עם האצבע בעדינות על הסדין, ומרווח אותם 1 1/2 אינץ' זה מזה. מברישים קלות ביצים טרופות סביב הגבינה. אם הבצק רחב מספיק אפשר לקפל אותו מעל הגבינה, או אם הוא דק יותר ברוחב, מרכז את מרווח הגבינה והוסף דף עליון. התחל במרכז ודחס בעדינות סביב הגבינה כדי לדחוף החוצה כל אוויר.
חותכים בין הרביוליס בעזרת מגרד ספסל, סכין או חותך פיצה. אבק רביוליס קלות בקמח סולת והניח על מתלה עוגיות; חזור על הפעולה עד להכנת כל הרביוליס. שמרו את הגבינה הנוספת לקישוט.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה והוסיפו 1 כף מלח כשר. כשמוכן, מוסיפים את הרביוליס בעדינות למים רותחים, לוחצים למים לפי הצורך ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוציאים מהמים, מסננים ומוסיפים לרוטב השמנת שרדונה.
מניחים לכלי הגשה ומזלפים מעט משמן הבזיליקום.
מפזרים מעט מהגבינה שנותרה, הפטרוזיליה הטחונה, ומגישים מיד.
בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה וכשקצף מוסיפים את שאלוט ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את השרדונה והמלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מניחים להתבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את השמנת ומשלבים היטב. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 10 עד 15 דקות; התערובת תתעבה מעט. החזק חם עד השירות. התאם תבלינים לפי הצורך.;
הכן אמבט קרח של קרח ומים. הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, הוסיפו את עלי הבזיליקום ובשלו 10 שניות.
הסר מיד לאמבט הקרח. כשהוא קריר, מעבירים לספינר סלט או למסננת ומסירים מים.
מוסיפים את העלים והשמן לתוך בלנדר ודופק למחית. מגרדים את הצדדים ודופקים עוד כמה פעמים. מסננים את התערובת דרך 4 שכבות של בד גבינה שטוף לצנצנת שימורים סטרילית (גודל 16 גרם טוב). תהליך זה ייקח כשעה.
מקררים חלק שאינו בשימוש עד שבוע 1.