שליו ברוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פטריות, שליו, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. נסו לחם תירס אנדואי שליו ממולא, רוטב עיניים אדומות, שליו עם רוטב פטריות, ו פיצה פטריות עם ביצת שליו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1/2 כוס קמח, מלח ופלפל; מצפים כל שליו. ממיסים חמאה במחבת; משחימים את השליו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
שליו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה ל-2-1/2-קראט לא משומן. תבנית אפייה. בטפטפות המחבת הקפיצו את הפטריות עד שהן רכות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים לקבלת עיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים מרק וטימין תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
5
יוצקים מעל שליו. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהם רכים ומיצים מתבהרים.