שליו מזוגג תאנה
נסו איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, שליו מזוגג תאנה-ו-בלסמי, ו שליו מזוגג בדבש עם סלט וולדורף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן.
להוסיף 1 מרק עוף כוס. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מגניב 5 דקות. תהליך תערובת במעבד מזון 1 דקה או עד מחית. תניח בצד.
מסבך כל שליו עם חוט כבד או על ידי החדרת מפרט עץ דרך קצה של רגל אחת, קצה השד, ואת קצה הרגל השנייה.
מפזרים שליו עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. שליו פריי, בקבוצות, 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים שליו, צד השד למעלה, על תבנית אפייה או מחבת צלייה.
מברשת עם 1/3 כוס פירה תאנה.
אופים, חשוף, ב 475 במשך 15 עד 16 דקות או עד הזהב. מסדרים שליו על מגש, מסירים מחרוזת או מרים, ומכסים כדי להתחמם.
שלב מחית התאנה שנותרה, 2 מרק כוסות, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בסיר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 1 דקה.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת לתוך קערה, להשליך מוצקים. החזר רוטב לסיר.
מערבבים עמילן תירס ומים, ערבוב עד חלקה. מערבבים לתוך רוטב; מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מתעבה.
* אם אתה לא יכול למצוא שליו, להשתמש 6 חצאי חזה עוף ללא עור גדול, ללא עצמות.
מפזרים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
שמן חום במחבת גדולה כפי שכוון לעיל. עוף חום בשמן חם משני הצדדים.
מניחים עוף על תבנית אפייה; מברשת עם 1/3 כוס פירה תאנה.
אופים, חשוף, ב 475 במשך 15 עד 20 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים
2(חוֹרֶף)2 שיני שום, קצוצות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף, מחולק2(חוֹרֶף)עמילן תירס10תאנים מיובשות, קצוץ גס1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחון2(חוֹרֶף)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת תפוז מגוררת1(יכול להיות או להרחיק)פלפל, מחולק12שליו, לבוש2(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולק2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב