שנקס בסגנון סיציליאני: Costolette Siciliane נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפלים קלויים, סוכר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: Costolette d ' abbacchio fritte (צלעות כבש בסגנון רומי בפירורי לחם), דג חרב סיציליאני, ו Swordfish סיציליאני-סגנון.
הוראות
1
במחבת כבדה, מחממים 1/2 כוס שמן זית. כאשר חם, אבל לא מעשן, להוסיף את osso buco ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
להעביר את השוקיים לתבנית אפייה מכוסה, כבדה רק גדול מספיק כדי להחזיק את השוקיים בנוחות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
באותו סיר, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הזיתים, צלפים, פלפלים, עגבניות, אורגנו וסוכר. Deglaze עם Marsala. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
שמן זית
עגבנייה
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורגנו
פלפלים
צלפים
זיתים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
תן להתבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אם התערובת נעשית יבשה מדי, מוסיפים כפית או 2 מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
כפית כמויות שוות של הרוטב על כל שוק. מכסים ומבשלים עד העגל הוא רך מאוד, על 45 דקות.