שעועית אפויה ברוטב עגבניות היא מנה צדדית המגישה 8. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק עגבניות, פטרוזיליה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. 452 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. עוף ושעועית אפויה ברוטב עגבניות, שעועית אפויה עגבניות של שירלי, ו שעועית ירוקה עם רוטב עגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
להשרות את השעועית במים: מראש להשרות את השעועית, או על ידי כיסוי עם שני סנטימטרים של מים ושריית לילה, או על ידי שפיכת מים רותחים מעליהם ושריית אותם במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
2
מסננים שעועית, מכסים במים, מבשלים עד מכרז:
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
3
מסננים את השעועית ולשים אותם בסיר בגודל בינוני לכסות עם 2 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה ומבשלים עד שהשעועית רכה מספיק כדי לאכול, בערך 1 שעה, פחות או יותר 15 דקות, תלוי בת כמה השעועית (שעועית מבוגרת ייקח יותר זמן לבשל).
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מבשלים בייקון או pancetta: מחממים התנור ל 163°. ב 3 או 4 ליטר כבד תחתית, חסין תנור, סיר lidded כגון תנור הולנדי, לחמם את שמן הזית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את הבייקון או את הפנצ ' טה ומבשלים לאט עד להשחמה קלה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
בצל מטוגן:
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומגבירים את החום לגובה בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים מתחילים חום. השתמש בכף עץ כדי לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות