קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות18
מגזין

שעועית ובשר בסגנון Cajun

שעועית ובשר בסגנון Cajun
גשו לסופר וקנו מים, אורז, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שעועית חיל הים בסגנון Cajun, שעועית ובשר קייג'ון, ו שעועית ובשר בסגנון מערבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
5
מוסיפים בצל קצוץ לבשר ומבשלים ומערבבים במשך 3 עד 5 דקות. מערבבים את האורז מבושל, שעועית, עגבניות, ותבלינים Cajun.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
אורז מבושלאורז מבושל
עגבנייהעגבנייה
שעועיתשעועית
בצלבצל
בקרבקר
6
יוצקים לתוך תבשיל קדרה.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות עד חם, ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור