שעועית ובשר בסגנון Cajun
גשו לסופר וקנו מים, אורז, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו שעועית חיל הים בסגנון Cajun, שעועית ובשר קייג'ון, ו שעועית ובשר בסגנון מערבי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מוסיפים בצל קצוץ לבשר ומבשלים ומערבבים במשך 3 עד 5 דקות. מערבבים את האורז מבושל, שעועית, עגבניות, ותבלינים Cajun.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות עד חם, ערבוב פעם אחת.