שעועית וירקות Garbanzo
שעועית גרבנזו וירקות לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו חומוס, שיני שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה נהדר. שעועית חומוס וירקות, Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה, ו טאבולה עם שעועית חומוס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת באמצעות כפית מחוררת, ולהתפורר.
מוסיפים 1 כוס גזר ובצל קצוץ לטפטוף במחבת, ומבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פפריקה, 1/4 כפית מלח, כמון ופלפל אדום; מבשלים במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק עוף, 1 כוס מים, ושעועית; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף 4 כוסות כרוב לתערובת שעועית. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד כרוב הוא רך, ערבוב מדי פעם. מצקת על 1 1/4 תערובת שעועית לתוך כל אחד 4 קערות, ומעל כל מנה עם 2 כפות יוגורט.
מפזרים בייקון, ומגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.
משחק יין: מבחר זול, 2008 מפנה עלה קברנה סוביניון (קליפורניה, $
יש דובדבנים שחורים, אלון, וטעם נחמד, חלק לאזן את בייקון בשרי ושעועית וירקות אדמתיים בצלחת לבבית זו. -- גרטשן רוברטס.