שעועית וניל-קצפת בטטה
שעועית וניל קצפת בטטה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח ופלפל כשרים, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שעועית וניל-קצפת בטטה, קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת, ו עוגת שעועית וניל עם מילוי פטל וזיגוג שעועית וניל מוקצף {עוגת יום הולדת תמנון}.
הוראות
לתקוע את תפוחי האדמה המתוקים כמה פעמים עם מזלג ולאפות במשך כ 35 דקות, או עד מכרז.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף ולהעביר אותם למעבד מזון. מחית עד חלקה למדי.
בסיר קטן, לשלב את השמנת עם החמאה ואת שעועית וניל וזרעים. להביא לרתיחה.
הסר את שעועית וניל. עם המעבד על, בזהירות לשפוך את קרם וניל לתוך תפוחי אדמה מתוקים תהליך עד חלקה. מתבלים את מחית הבטטה עם מלח ופלפל, מעבירים לקערה ומגישים.