שעועית ירוקה מטוגנת בשמן עמוק
שעועית ירוקה מטוגנת בשמן עמוק יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצה, שמן צמחי, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה מטוגנת בשמן עמוק פורטוגזי, ראם לאדו / ראם לאדו / גולגול / שעועית מונג צהובה מפוצלת בשמן עמוק, ו שעועית ירוקה מטוגנת יבשה.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה; מבשלים שעועית במים רותחים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות. מיד להעביר שעועית ירוקה לקערה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים ושעועית יבשה עם מגבות נייר.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים פירורי לחם לקערה שלישית.
שעועית ירוקה מעיל עם קמח; להעביר ביצה מוכה מעיל באופן שווה. הקש שעועית ירוקה מצופה לתוך פירורי לחם.
מטגנים שעועית ירוקה בפירורי לחם, עובדים בקבוצות, בשמן החם עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מעבירים שעועית מטוגנת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.