קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

שעועית לבנה עם עגבניות צלויות

שעועית לבנה עם עגבניות צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית לבנה עם עגבניות קלויות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פנה עם עגבניות צלויות, שום ושעועית לבנה, שמן זית-עגבניות קלויות ושומר עם שעועית לבנה, ו שמן זית עגבניות קלויות ושומר עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות או להשרות מהירה (ראה הערת טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים היטב במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
בצל Blanch במים מלוחים רותחים, 1 דקה, ואז לנקז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
4
מכסים שעועית עם מים קרים על ידי כ 1 אינץ ' בסיר 5-6 ליטר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים בצל ומבשלים, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף לפי הצורך, עד שעועית ובצל מכרזים, 40 דקות עד 1 שעה. מערבבים במלח ולתת לעמוד (בנוזל בישול), חשוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שעועיתשעועית
מלחמלח
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 500 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לזרוק חצאי עגבניות ועגבניות שרי עם מלח, סוכר ושמן בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה, ולאחר מכן לארגן חצאי עגבניות לחתוך צדדים למעלה. עגבניות צלויות, חשופות, עד עגבניות גדולות הם מאוד רך עם כתמים חומים ועגבניות שרי מתפרקים, 35 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מעבירים שעועית חמה ובצל עם כפית מחוררת למגש גדול עמוק. מסדרים עגבניות באופן דקורטיבי על גבי שעועית ויוצקים מיצי עגבניות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
2
מפזרים עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
1
* שעועית ניתן לבשל 1 יום קדימה. קריר בנוזל, חשוף, ואז צונן, מכוסה. לחמם בנוזל על חום נמוך, מכוסה, ערבוב מדי פעם, לפני הרכבת צלחת. * להשרות במהירות שעועית, לכסות שעועית יבשה עם משולש נפח המים הקרים שלהם בסיר גדול. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשוף, מעל חום מתון 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מן החום להשרות שעועית 1 שעה. * עגבניות ניתן קלוי 2 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר. מחממים, מכוסים בנייר כסף, בתנור 177° עד מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.* זמין בשווקים איטלקיים ובשווקי תוצרת מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור