לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו שעועית לבנה עם ריגטוני. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות משומרות, פלפל, מרווה עכברית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 91%. ריגטוני עם נקניק, קייל ושעועית לבנה, ריגטוני עם שעועית ופטריות, ו ריגטוני עם נקניק, שעועית וירקות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בסיר גדול הקפיצו בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים את הפטריות; מבשלים כ -5 דקות יותר או עד שהפטריות כמעט רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים פנימה את השעועית, העגבניות, המרווה, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות. מערבבים פנימה את הקייל. חוזרים לרתיחה. מכסים ומבשלים 3-4 דקות או עד שהקייל נבול ורך.