קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

שעועית מנגולד שוויצרי מטוגן וקנליני

שעועית מנגולד שוויצרי מטוגן וקנליני
שעועית Chard שוויצרית מטוגנת ו Cannellini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, שום, עגבניות שזיף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב chard אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פרדס תפוחים כקינוח. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו שעועית מנגולד וקנליני שוויצרית, Chard שוויצרי עם שעועית קנליני, ו Chard שוויצרי עם Cannellini (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את השעועית (אלא אם כן אתה משתמש משומר), ולשים אותם בקערה עם מים קרים כדי לכסות על ידי לפחות 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו להשרות במקום קריר במשך 8 שעות או לילה.
3
מסננים את השעועית, ומעבירים אותם לסיר גדול עם מים קרים טריים כדי לכסות בשתי אצבעות. מביאים לרתיחה, מכוסה חלקית, ומבשלים את השעועית כ 40 דקות, עד רך אבל לא רגשני. כבה את החום ומערבבים בכפית מלח, ואז לתת לשעועית להתקרר לספוג את נוזל הבישול. לטעום, ולהתאים את המלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4
להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה בסיר. בינתיים, לשטוף ולנקז את העלים השוויצריים-chard.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים את הגבעולים בבסיס החלק עלים. חותכים את העלים לרוחב כל 2 אינץ ' בערך, לרצועות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
6
כאשר המים רותחים, טיפה בכל chard לחתוך בבת אחת, מערבבים, ולכסות את הסיר. להביא את המים בחזרה לרתיחה, ומבשלים את chard במשך כ 15 דקות, עד ביסודיות tendercheck חתיכה עם וריד באמצע עבה כדי להיות בטוח.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים את המזג המבושל היטב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים את cannellini (ולשטוף אותם מדי, אם באמצעות שעועית משומרת).
מרכיבים שתצטרך
שעועית משומרתשעועית משומרת
9
כוס חום של שמן זית ואת השום פרוס במחבת מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא רוחש, על 2 דקות. זרוק את כף רסק עגבניות לתוך נקודה ברורה במחבת, מערבבים, וקונים אותו לרגע. טוסט פפרונצ ' ינו במקום חם מדי, ואז לשפוך עגבניות מרוסקות ומערבבים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
10
מביאים את העגבניות לרתיחה, ושופכים את כל השעועית. מערבבים, מתבלים היטב עם מלח, ומחממים את השעועית במהירות, תוך ערבוב מתמיד. כאשר הם מבשלים, מערבבים בצנצנת ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים במהירות במשך כמה דקות כדי להפחית את הנוזל, זורק את השעועית והירוקים שוב ושוב. כמו המיצים מתעבים, לטפטף את הנותרים 2 כפות שמן זית בכל רחבי, לזרוק אותו עם הירקות, ומבשלים עוד 2 או 3 דקות, עד שרוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים מיד, או להפריש המחבת, מכוסה, לחמם מאוחר יותר.
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;