שעועית סינית ארוכה כבושה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ארוכה כבושה, שעועית סינית מזוגגת ארוכה (או שעועית ירוקה), ו שעועית סינית ארוכה ובייקון.
הוראות
הכן מיכל אמבט מים רותחים ו 2 צנצנות ליטר הפה רחב.
מניחים מכסים בסיר קטן, מכסים אותם במים, ומבשלים על אש נמוכה מאוד.
מערבבים חומץ עם מלח כבישה ומי כוס 1 בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מחלקים שום ותבלינים בין שני צנצנות ליטר.
ספירלה השעועית לתוך צנצנות, אריזה אותם בחוזקה ככל האפשר.
יוצקים מלח על השעועית. הקש בעדינות צנצנות כדי להסיר כל בועות אוויר לכודים ולהוסיף עוד מלח, במידת הצורך.
לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מ canner ולתת מגניב. בדוק מכסים להבטיח חותם.
תן לצנצנות לשבת לפחות 2 שבועות לפני האכילה, כדי להבטיח כבישה מספקת.