שעועית עם פנצ'טה ובצל מקורמל
שעועית עם Pancetan ובצל קרמל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, שעועית חמוציות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שעועית עם פנקטן ובצל מקורמל, שעועית ירוקה עם פנקטן ובצל אדום, ו בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב שמן ופנצ ' טה ומבשלים על אש נמוכה עד חום פריך וזהוב, על 4 עד 6 דקות.
לנקז pancetta על נייר מגבת ושמורה. באותו מחבת, מבשלים בצל על חום בינוני עד חום זהוב, על 6 עד 8 דקות. הטיית מחבת כדי להסיר עודף שומן; להוסיף שעועית, עלה דפנה, ו 2 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד שעועית מכרז, על 50 עד 60 דקות.
מוסיפים פנצ ' טה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל טחון טרי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.