שעועית קנליני ונקניק גראטן
שעועית קנליני ונקניק גראטן עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מרווה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק שעועית נקניק וקנליני, נקניק וקנליני שעועית סנדלר, ו נקניק הודו, כרוב ומרק שעועית קנליני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. מעילים קלות אפייה 8 על 10 אינץ ' או צלחת מוקצית עם 1 כף של הזית oil.In מחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, להתפורר נקניקיות ומבשלים, פירוק, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
הסר את הנקניק ממחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את שומר ובצל למחבת ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום ומרווה ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיף את chard השוויצרי, קומץ בכל פעם, ערבוב עד מעט נבול. מערבבים במרק, שעועית, נקניק, מלח ופלפל. כפית את התערובת לתבנית האפייה ולהגדיר aside.In קערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם ופרמזן עם שמן הזית הנותר.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על גבי ואופים עד חום זהוב מבעבע, כ -30 דקות.
מגישים חמים.טיפ: ניתן להחליף את אותה כמות נקניק מעושן בנקניק האיטלקי במתכון זה: חותכים אותו לסבבים וקוצצים בגסות. שעועית צפונית גדולה ניתן להחליף את שעועית קנליני.